در پی اعلام دولت مبنی بر افزایش قیمت نان در برخی از استانها :
افزایش قیمت نان در گلستان بر عهده استانداری است/ مخالفت خبازان گلستانی با افزایش ۳۰ درصدی قیمت نان
بر اساس اعلام شب گذشته هئیت دولت مبنی بر افزایش 30 در صدی قیمت نان در برخی از استانها ، قیمت تمام شده نان ، در گلستان افزایش پیدا نکرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری کاسب امین ، شب گذشته ، محمد باقر نوبخت ، سخنگوی هئیت دولت از افزایش ۳۰ درصدی قیمت نان در برخی از استانهای کشور خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری کاسب امین, پایگاه خبری کاسب امین,سخنگوی دولت در سخنان خود گفت: دولت هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت نان ندارد و یارانه خرید گندم را همانند سابق پرداخت خواهد کرد.
,بر اساس شنیده ها، قیمت نان در استان گلستان هنوز افزایش پیدا نکرده است و این که چه کسی تعیین کننده قیمت نان در استان می باشد ، تعیین شده است.
,بر اساس این شنیده ها و با توجه به اظهار نظر مسئولین استان ، تعیین کننده قیمت نهایی نان در استان بر عهده کارگروه اقتصادی استانداری گلستان می باشد .
,با این حال، استانداری گلستان از فردا میزبان رئیس جمهور و هئیت دولت است و تصمیمی بابت افزایش قیمت نان در این بازده زمانی ندارد.
,همچنین برخی از مسئولین اعلام کردند که افزایش یا ثابت ماندن قیمت نان در روزهای آینده توسط استانداری گلستان اعلام خواهد شد.
,درویش علی حسن زاده، معاون بازرگانی سازمان صنعت ، معدن و تجارت گلستان در گفتگوی تلفنی با خبرنگار ما افزود : با توجه به سفر ریاست جمهور به استان گلستان ، نخستین جلسه و تصمیم گیر بابت افزایش قیمت نان ، روز گذشته در گرگان برگزار شد و تصمیم گیری نهایی به بعد از سفر رئیس جمهور موکول شده است و امیدواریم قیمت مناسبی را برای نان در استان تعیین نماییم .
,وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه آیا این افزایش قیمت ، باعث افزایش کیفیت و مرغوبیت نان خواهد بود یا خیر ، پاسخ داد: قطعا با افزایش قیمت نان بایستی کیفیت و مرغوبیت نان افزایش پیدا کند .
,گفتنی است، برخی از اتحادیه های خبازان با افزایش ۳۰ درصدی قیمت نان در استان مخالفت کرده و خواهان افزایش بیشتر قیمت نان در سطح استان می باشند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه