شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد چه تدبیری برای مبارزه با رمزارزهای غیرمجاز دارد؟

شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد چه تدبیری برای مبارزه با رمزارزهای غیرمجاز دارد؟
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد به آسیب رمز ارزها به شبکه برق کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: در سال جاری همچنان رمزارزهای غیرمجاز توقیف و جمع آوری می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معتمدی‌زاده در گفت‌وگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص نقش رمزارزها در خاموشی ها و اقدامات مختلف برای این موضوع گفت: قانون نوع واگذاری و انشعابات رمز ارزها را  مشخص کرده است اما کمیته ای متشکل از شرکت توزیع نیروی برق،  نیروی انتظامی و امنیتی، دستگاه قضایی و پلیس اقتصادی استانداری، مخابرات، در قالب یک تیم رمزارزهای غیر مجاز را شناسایی و توقیف می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان با بیان اینکه هرچند بارندگی  ها مشاهده شد اما بخش عمده ای از کشور دچار خشکسالی است به گونه ای که سدهای تامین شرب تهران و کرج 40 درصد آن خالی است، گفت: در سال گذشته 10 هزار مگاوات تولید برق کمبود وجود داشت و طبق پیش بینی ها در سال جاری حدود 12 هزار مگاوات کمبود وجود دارد که برای این منظور برنامه ریزی ها بر صرفه جویی، مدیریت مصرف، استفاده از تولیدکنندگان برق اضطراری، استفاده از پنل های خورشیدی در نظر گرفته شده است.

,

وی به آسیب  رمز ارزهای غیر مجاز به صنعت برق کشور اشاره کرد و گفت: رمزارزهای غیر مجاز بدون شناخت و مطالعات به شبکه متصل شده و آسیب جدی وارد می کنند و سبب نامتعادلی بار و  ناپایداری شبکه، ایجاد نوسانات و ایجاد مشکلات برای شهروندان در حوزه برق می شود.

,

معتمدی زاده به تلاش ها برای ادامه مبارزه با رمزارزهای غیر مجاز اشاره کرد و افزود: در سال جدید بالغ بر 700 دستگاه رمز ارز توسط نیروی انتظامی کشف شد و شهروندان می توانند تخلفات در این بخش را با 121 اطلاع رسانی کنند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه