کارشناس رسانه:

عمده آسیب‌های فضای مجازی مربوط به سلطه دشمن است/ خروجی اینستاگرام؛ عادی‌سازی گناهان

عمده آسیب‌های فضای مجازی مربوط به سلطه دشمن است/ خروجی اینستاگرام؛ عادی‌سازی گناهان
هادی قطبی با بیان اینکه عمده آسیب‌های فضای مجازی مربوط به سلطه دشمن است، ادامه داد: خداوند در قرآن سلطه کفار بر مسلمانان را ممنوع دانسته، در عین حال نیز برای حفظ قدرت، عزت و اقتدار مسلمانان، آنان را به عدم اطاعت از کفار و منافقین هشدار داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی قطبی کارشناس رسانه در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: امروز زندگی بدون فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تقریباً ناممکن شده است. این فضا، علی‌رغم فواید و مزایایی که در برقراری ارتباط و افزایش سرعت تولید و رفع نیازها داشته، آسیب هایی به همراه دارد که اگر مدبرانه و هوشمندانه با آن برخورد نشود، با آثار تخریبیِ روحی، جسمی، اجتماعی و حتی امنیتی مواجه خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هادی قطبی کارشناس رسانه در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: امروز زندگی بدون فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تقریباً ناممکن شده است. این فضا، علی‌رغم فواید و مزایایی که در برقراری ارتباط و افزایش سرعت تولید و رفع نیازها داشته، آسیب هایی به همراه دارد که اگر مدبرانه و هوشمندانه با آن برخورد نشود، با آثار تخریبیِ روحی، جسمی، اجتماعی و حتی امنیتی مواجه خواهیم بود, تیتریک, .,

وی با بیان اینکه عمده آسیب‌های فضای مجازی مربوط به سلطه دشمن است، ادامه داد: خداوند در قرآن سلطه کفار بر مسلمانان را ممنوع دانسته است (وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا"؛ (نساء/۱۴۱) یعنی خداوند هیچ‌گاه برای کافران نسبت به اهل ایمان راه تسلّط باز نخواهد نمود) و در عین حال نیز برای حفظ قدرت و عزت و اقتدار مسلمانان، آنان را به عدم اطاعت از کفار و منافقین هشدار داده است: (وَلَا تُطِعِ الْکَافِرِینَ وَالْمُنَافِقِینَ (احزاب/۱و۴۸)) و حتی به مبارزه و اقدام ایجابی جهاد کبیر، امر فرموده‌اند: (فَلَا تُطِعِ الْکَافِرِینَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا کَبِیرًا (فرقان/۵۲) یعنی پس تو هرگز تابع کافران مباش و با آن‌ها چنان که مخالفت قرآن و دین حق کنند، سخت جهاد و کارزار کن)

, وی با بیان اینکه , عمده آسیب‌های فضای مجازی مربوط به سلطه دشمن است، ادامه داد: خداوند در قرآن سلطه کفار بر مسلمانان را ممنوع دانسته است (وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا"؛ (نساء/, ۱۴۱) , یعنی خداوند هیچ‌گاه برای کافران نسبت به اهل ایمان راه تسلّط باز نخواهد نمود) و در عین حال نیز برای حفظ قدرت و عزت و اقتدار مسلمانان، آنان را به عدم اطاعت از کفار و منافقین هشدار داده است: (وَلَا تُطِعِ الْکَافِرِینَ وَالْمُنَافِقِینَ (احزاب/, ۱, و, ۴۸)) , و حتی به مبارزه و اقدام ایجابی جهاد کبیر، امر فرموده‌اند: (فَلَا تُطِعِ الْکَافِرِینَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا کَبِیرًا (فرقان/, ۵۲) , یعنی پس تو هرگز تابع کافران مباش و با آن‌ها چنان که مخالفت قرآن و دین حق کنند، سخت جهاد و کارزار کن),

قطبی افزود: مسئولان و نمایندگان اگر نمی‌خواهند جهاد با کفار داشته باشند، دست‌کم از آنان اطاعت نکنند و در زمین دشمن بازی نکنند.

, قطبی افزود: , مسئولان و نمایندگان اگر نمی‌خواهند جهاد با کفار داشته باشند، دست‌کم از آنان اطاعت نکنند و در زمین دشمن بازی نکنند, .,

این کارشناس به برخی از آسیب های فضای ولنگار مجازی اشاره کرد و تصریح کرذ: تسلط دشمن و وابستگی و عدم استقلال در فضای مجازی، خروج داده های کلان از کشور و دسترسی دشمن به این اطلاعات، غیرقابل پیگیری بودن تخلفات در پیام رسان های خارجی، تولید و انتشار گسترده محتوای مستهجن و غیراخلاقی، تعرض به حریم خصوصی بخشی از مضرات این فضا است.

, این کارشناس به برخی از آسیب های فضای ولنگار مجازی اشاره کرد و تصریح کرذ: , تسلط دشمن و وابستگی و عدم استقلال در فضای مجازی، خروج داده های کلان از کشور و دسترسی دشمن به این اطلاعات، غیرقابل پیگیری بودن تخلفات در پیام رسان های خارجی،, , تولید و انتشار گسترده محتوای مستهجن و غیراخلاقی، تعرض به حریم خصوصی, بخشی از مضرات این فضا است.,

وی گفت: برخی از مخالفان طرح حمایت از کابران با طرح مسائلی همچون "الان وقتش نیست" یا "در اولویت مسائل کشور نیست"، روند کنونی فضای مجازی و آسیب های آن مهر تائید می زنند.

, وی گفت: برخی از مخالفان طرح حمایت از کابران با طرح مسائلی همچون "الان وقتش نیست" یا "در اولویت مسائل کشور نیست"، روند کنونی فضای مجازی و آسیب های آن مهر تائید می زنند.,

قطبی بیان کرد: ساماندهی فضای مجازی در وضعیت کنونی کشور ضرورتی غیر قابل انکار است زیرا قبح بسیاری از گناهان به واسطه این فضای ولنگار در کشور ریخته شده و در حال عادی سازی است.

, قطبی بیان کرد: ساماندهی فضای مجازی در وضعیت کنونی کشور ضرورتی غیر قابل انکار است زیرا قبح بسیاری از گناهان به واسطه این فضای ولنگار در کشور ریخته شده و در حال عادی سازی است.,

این کارشناس تاکید کرد: اگر امروز برای ساماندهی این فضا هزینه نکنیم در آینده با هزینه های چند صد میلیاردی نیز نمی توانیم آسیب های آن را در کف جامعه پاکسازی کنیم.

, این کارشناس تاکید کرد: اگر امروز برای ساماندهی این فضا هزینه نکنیم در آینده با هزینه های چند صد میلیاردی نیز نمی توانیم آسیب های آن را در کف جامعه پاکسازی کنیم.,

وی در خاتمه با اشاره به بیانات رهبری در این خصوص خاطرنشان کرد: فضای مجازی از دنیای حقیقی، واقعی تر شده است بنابراین ساده از کنار آسیب های آن نگذریم.

, وی در خاتمه با اشاره به بیانات رهبری در این خصوص خاطرنشان کرد: فضای مجازی از دنیای حقیقی، واقعی تر شده است بنابراین ساده از کنار آسیب های آن نگذریم.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/ ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه