سریال بی پایان؛

پیمانکارانی که حقوق پرداخت نمی کنند، کارگرانی که تجمع می کنند

پیمانکارانی که حقوق پرداخت نمی کنند، کارگرانی که تجمع می کنند
داستان پیمانکاران در پروژه ها و نهادهای دولتی تبدیل به قصه طولانی مدت شده که هیچ پایانی ندارد و پیمانکار به بهانه پرداخت نشدن معوقات خود از سوی دولت، حقوق کارگران را ماه ها به تعویق می اندازد. گفته می شود کارگران یکی از شرکت های خارگ نیز که از مردادماه مطالبات خود را دریافت نکرده اند، قصد تحصن و اعتصاب دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"، این مشکل در ماه های گذشته تبدیل به معضل بزرگی شده است و دلیل آن حجم بالای شرکت های پیمانکاری در پروژه های نفتی و گازی عسلویه و خارگ است که باعث شده هر روز شاهد تجمع و تحصن کارگرانی باشیم که چندین ماه حقوق های آن ها پرداخت نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "سپاس"، این مشکل در ماه های گذشته تبدیل به معضل بزرگی شده است و دلیل آن حجم بالای شرکت های پیمانکاری در پروژه های نفتی و گازی عسلویه و خارگ است که باعث شده هر روز شاهد تجمع و تحصن کارگرانی باشیم که چندین ماه حقوق های آن ها پرداخت نشده است., "سپاس"، ,

عدم توجه به مسائل حقوقی کارگران و مشکلات پیمانکاران، عواقبی را به همراه دارد که در برخی موارد جبران ناپذیر خواهد بود، زیرا این عدم پرداخت حقوق ها به شدت روی کیفیت کار کارگران اثر گذاشته و در برخی موارد مشاهده شده برخی افراد خسارت هایی را به مجموعه وارد می کنند که با ده ها میلیون تومان نیز قابل جبران نیست. از دیگر سو مشکلات خانوادگی فراوانی نیز برای کارگران ایجاد می شود که مسائل و مشکلات اجتماعی را به همراه دارد.

, عدم توجه به مسائل حقوقی کارگران و مشکلات پیمانکاران، عواقبی را به همراه دارد که در برخی موارد جبران ناپذیر خواهد بود، زیرا این عدم پرداخت حقوق ها به شدت روی کیفیت کار کارگران اثر گذاشته و در برخی موارد مشاهده شده برخی افراد خسارت هایی را به مجموعه وارد می کنند که با ده ها میلیون تومان نیز قابل جبران نیست. از دیگر سو مشکلات خانوادگی فراوانی نیز برای کارگران ایجاد می شود که مسائل و مشکلات اجتماعی را به همراه دارد.,

از دیگر مسائلی که باید به جد به آن توجه کرد این است که نهادهای دولتی نیز در بسیاری از موارد توان مالی شرکت ها را در نظر نگرفته و برخی شرکت های پیمانکاری کم توان، پروژه های بزرگ را در دست می گیرند و به همین دلیل در صورت تاخیر در پرداخت های دولتی، پیمانکاران توان پرداخت حقوق کارگران خود را ندارند.

, از دیگر مسائلی که باید به جد به آن توجه کرد این است که نهادهای دولتی نیز در بسیاری از موارد توان مالی شرکت ها را در نظر نگرفته و برخی شرکت های پیمانکاری کم توان، پروژه های بزرگ را در دست می گیرند و به همین دلیل در صورت تاخیر در پرداخت های دولتی، پیمانکاران توان پرداخت حقوق کارگران خود را ندارند.,

لذا مسئولین استانی و کشوری باید با جدیت این مسائل را مدنظر قرار دهند زیرا کارگرانی که 6 ماه یا حتی 10 ماه حقوق دریافت نکرده اند، چگونه می توانند زندگی کنند و به چه شیوه ای باید خرج خانواده خود را بپردازند. آیا این دیرکردهای طولانی مدت زندگی کارگران را به نابودی نخواهد کشید؟

, لذا مسئولین استانی و کشوری باید با جدیت این مسائل را مدنظر قرار دهند زیرا کارگرانی که 6 ماه یا حتی 10 ماه حقوق دریافت نکرده اند، چگونه می توانند زندگی کنند و به چه شیوه ای باید خرج خانواده خود را بپردازند. آیا این دیرکردهای طولانی مدت زندگی کارگران را به نابودی نخواهد کشید؟,

گفته می شود طی روزهای آینده کارگران یکی از شرکت های خارگ به دلیل عدم پرداخت مطالبات حقوقی خود از مردادماه تاکنون، قصد تحصن و اعتصاب دارند. این شرکت پیمانکار مهمانسراهای شرکت پایانه های نفتی است که مهرماه سال جاری نیز کارگران این شرکت تهدید به اعتصاب نمودند که با وعده و قول های مسئولان این شرکت، وضعیت آرام شد.

, گفته می شود طی روزهای آینده کارگران یکی از شرکت های خارگ به دلیل عدم پرداخت مطالبات حقوقی خود از مردادماه تاکنون، قصد تحصن و اعتصاب دارند. این شرکت پیمانکار مهمانسراهای شرکت پایانه های نفتی است که مهرماه سال جاری نیز کارگران این شرکت تهدید به اعتصاب نمودند که با وعده و قول های مسئولان این شرکت، وضعیت آرام شد.,

مسئولان نفتی و گازی نیز باید توجه ویژه ای به مسئله شرکت های پیمانکاری داشته باشند؛ اول این که تمام تلاش خود را برای پرداخت به موقع طلب آن ها صورت دهند و از کارشکنی در این موارد جلوگیری کنند. مسئله دیگر این که در تحویل پروژه ها به شرکت های پیمانکاری به سابقه تخصص و توانایی مالی شرکت ها توجه بیشتری کنند تا شرکت های پیمانکاری توان پرداخت حداقل چند ماه حقوق کارگران خود را به صورت مستقل داشته باشد.

, مسئولان نفتی و گازی نیز باید توجه ویژه ای به مسئله شرکت های پیمانکاری داشته باشند؛ اول این که تمام تلاش خود را برای پرداخت به موقع طلب آن ها صورت دهند و از کارشکنی در این موارد جلوگیری کنند. مسئله دیگر این که در تحویل پروژه ها به شرکت های پیمانکاری به سابقه تخصص و توانایی مالی شرکت ها توجه بیشتری کنند تا شرکت های پیمانکاری توان پرداخت حداقل چند ماه حقوق کارگران خود را به صورت مستقل داشته باشد.,

امروز کارگران شرکت های گازی و نفت پتروشیمی به شدت تحت فشار هستند و دوری راه و سختی کار از یک سو و عدم پرداخت به موقع حقوق ها از سوی دیگر به آن ها فشار وارد می کند.

, امروز کارگران شرکت های گازی و نفت پتروشیمی به شدت تحت فشار هستند و دوری راه و سختی کار از یک سو و عدم پرداخت به موقع حقوق ها از سوی دیگر به آن ها فشار وارد می کند.,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه