logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده ولی فقیه در مازندران:

دشمن به‌دنبال اختلاف‌افکنی قومی و مذهبی است

دشمن به‌دنبال اختلاف‌افکنی قومی و مذهبی است
محمدباقر محمدی‌لائینی با اشاره به حادثه اتفاق افتاده در حرم رضوی و شهادت و مجروح شدن چند طلبه، گفت: در این چند روز برای دو نفر از علما اهل سنت و سه نفر از روحانیت شیعه توسط همین عوامل تکفیری و وهابی چنین حوادثی اتفاق افتاده و دشمن می‌خواهد جنگ فرقه‌ای و مذهبی راه بیندازد و کشور را ناامن نشان دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امشب در رزمایش کمک مومنانه تهیه و توزیع 2 هزار بسته معیشتی که به مناسبت ماه مبارک رمضان در حسینیه شهر طبقده از سوی سپاه میاندورود برگزار شد، اظهار کرد: از اینکه شرایط کرونایی بهتر شد و توانستیم در مساجد برای عبادت و کمک مومنانه جمع شویم خدا را شکر می‌کنیم امیدواریم در آینده نیز شرایط بهتر شود و بتوانیم در شب‌های قدر نیز شاهد حضور مردم در مساجد باشیم.

وی با اشاره به آغاز سال جدید، بیان کرد: احسن الحال نمی‌شود مگر با ظهور امام زمان عج ولی حال مساعدتر نسبی را با رونق معنویت، شکرگزاری از خدا داشته باشیم و امیدوارم سال سلامتی، فراوانی نعمت، پیشرفت امور و رشد کشور در ابعاد مختلف باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه رزمایش کمک مومنانه مظهر انسانیت، گذشت و ایثار است، گفت: هر جا این ویژگی ها وجود دارد آنجا زیباست خودپسندی، خودمحوری و کمک نکردن به فامیل و همسایه مظاهر شیطانی است و خداوند دوست ندارد.

محمدی لائینی با تاکید بر اینکه دشمنان و ضد انقلاب از کمک مومنانه ناراحت هستند، تصریح کرد: یکی از دستورات دین به انسان‌های متمکن این است که نیکی کن همانطور که خدا به تو نیکی کرده است.

وی با اشاره به حادثه اتفاق افتاده در حرم رضوی و شهادت و مجروح شدن چند طلبه، خاطرنشان کرد: در این چند روز برای دو نفر از علما اهل سنت و سه نفر از روحانیت شیعه توسط همین عوامل تکفیری و وهابی چنین ماجراهایی اتفاق افتاده و دشمن می‌خواهد جنگ فرقه‌ای و مذهبی راه بیندازد و کشور را ناامن نشان دهد و دولت انقلابی را به ناکارآمدی برساند و ما باید حواسمان باشد.

وی با اشاره به اعلام انزجار علمای شیعه و سنی از این دو اتفاق، تاکید کرد: مردم ما بیدار و هوشیار هستند و در زمین دشمن بازی نمی‌کنند و دارای بصیرت هستند و در عین این که این جریانات را شدیدا محکوم می‌کنیم، خواستار مجازات عاملین این جریانات هم هستیم.

امام جمعه ساری تصریح کرد: می‌خواهند جنگ شیعه و سنی راه بیاندازند دشمنان امروز از همه راه‌ها دارند وارد می‌شوند برای ناکارآمد نشان دادن این دولت، هر چه از دولت لیبرال خسارت دیدیم از این دولت کارآمدی نبینیم و دشمن به‌دنبال این هدف است و باید هوشیار باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه