مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین مطرح کرد:
بحران زایی و بحران زدایی استبداد رسانه ای در راستای منافع خویش/ باید با رسانه مطلوب، استبداد رسانه ای حاکم در دنیا را شکست
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین تصریح کرد: استبداد رسانه ای در جایی که تامین کننده منافع آنهاست اقدام به سانسور خبری کرده و در جایی دیگر با بزرگ نمایی تمام اخبار را پوشش می دهند و متناسب با اهداف خویش بحران زایی یا بحران زدایی می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح قزوین، حجت الاسلام علی معبودی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در دهمین همایش بسیج و رسانه اظهار کرد: قدمت رسانه به اندازه تاریخ زندگی بشر است و با گذشت زمان این رسانه ها نیز مدرن تر شده و به ابزاری با کارآیی و تاثیر گذاری فراوان تبدیل شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح قزوین,
وی در ادامه خاطر نشان کرد: امروزه بیشترین هزینه ها به ویژه در دنیای غرب و کشورهای قدرتمند به راه اندازی رسانه ها اختصاص دارد و در همین راستا شاهد نوعی استبداد رسانه ای در جهان هستیم که قدرت ها را در اختیار گرفته، آنها را اداره می کنند.
این مسئول اذعان داشت: استبداد رسانه ای در جایی که تامین کننده منافع آنهاست اقدام به سانسور خبری کرده و در جایی دیگر با بزرگ نمایی تمام اخبار را پوشش می دهند و متناسب با اهداف خویش بحران زایی یا بحران زدایی می کنند.
وی در ادامه افزود: در شرایطی که دنیای غرب مملو از بحران های اخلاقی و فکری است با برجسته کردن فعالیت های مثبت، از مطرح کردن زشتی ها اجتناب می کنند.
حجت الاسلام معبودی تاکید کرد: امروز رسانه به عنوان جزئی جدا ناپذیر در زندگی انسانها تبدیل شده، به گونه ای که زندگی جوامع و انسانها با رسانه در هم آمیخته شده است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین تصریح کرد: برای مقابله با غول های رسانه ای و تامین درست نیاز مردم باید ضمن شکست استبداد رسانه ای حاکم در دنیا، جایگزین مناسبی برای آن ایجاد کرد.
وی با اشاره به ویژگی های رسانه مطلوب خاطر نشان کرد: رسانه ها باید در محور دین حرکت کنند چرا که دین مداری آرامش، امنیت اخلاقی و بصیرت را برای جامعه به دنبال خواهد داشت.
این مسئول اخلاق مداری و توسعه اخلاق اسلامی را از دیگر ویژگی های مهم رسانه های مطلوب بر شمرد و گفت: امید بخشی و آگاهی رسانی نیز از نیازهای ضروری جامعه است که رسانه ها باید در راستای آن حرکت کنند.
حجت الاسلام معبودی بیان کرد: رسانه ها بستری برای آگاهی بخشی در زمینه سبک زندگی ایرانی – اسلامی، حفظ هویت ملی، آگاهی بخشی برای افزایش جمعیت و تشویق برای ازدواج، دشمن شناسی هم چنین آگاهی بخشی در ایجاد تمدن نوین اسلامی هستند و باید ماهیت تمدن نوین اسلامی به شیوه ای مطلوب در قالب های زیبای سخنی تبیین شود.
وی در ادامه گفت: در صورتی که در مقوله اقتصاد و فرهنگ و دیگر ابعاد زندگی به استحکام برسیم می توانیم در مواجهه با استبداد رسانه ای به خوبی مقابله کنیم.
این مسئول در پایان سخنان خود تاکید کرد: باید با رسانه مطلوب، استبداد رسانه ای حاکم در جهان را شکست.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه