logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

دبیر شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان:

روز قدس، روز مقابله مستضعفان با مستکبران است

روز قدس، روز مقابله مستضعفان با مستکبران است
سید حسن میراحمدی دبیر شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان گفت: بر همه ملت‌های مسلمان تکلیف است که فراتر از شعارها و اقدامات معمولی و کم اثر، این روز بزرگ را که در حقیقت روز مقابله مستضعفان با مستکبران است گرامی بداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسن میراحمدی دبیر شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ پیرامون روز قدس گفت: مسئله فلسطین در جهان امروز مسئله‌ی ساده‌ای نیست که بتوان به آسودگی از کنار آن عبور کرد، چه برای جهان اسلام و چه برای جهان غرب! شاید بتوان به‌صراحت گفت که امروز نقطه تقابل این دو ایدئولوژی در فلسطین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی تصریح کرد: این ایدئولوژی را نمی‌توان در دین خلاصه کرد؛ چراکه غرب به‌دوراز اسلامیت، مسیحیت و یهودیت با تفکر و جریان جامعه دین‌گریز و نظام سرمایه‌داری به مقابله با ایدئولوژی دینی پرداخته که در رأس آن اسلام قرارگرفته است.
میراحمدی بیان داشت: بر همه ملت‌های مسلمان تکلیف است که فراتر از شعارها و اقدامات معمولی و کم اثر، این روز بزرگ را که در حقیقت روز مقابله مستضعفان با مستکبران است گرامی بداریم.
وی اظهار داشت: در شرایطی که خطر رژیم غاصب صهیونیستی بیش از گذشته متوجه منطقه و امت اسلامی است و این غده سرطانی با همراهی متحدان سلطه‌گر غربی و در رأس آن‌ها آمریکای جنایتکار و پادوی و نوکری حاکمان نامشروع عرب به‌ویژه آل سعود جنایتکار و با طراحی پیچیده و ارائه مدلی تقلبی و بدلی از اسلام تحت عناوینی همچون داعش به دنبال اختلاف‌افکنی و آشوب در منطقه هستند و قصد پنهان نمودن چهره اسلام واقعی ناب محمدی(ص) را در سر می‌پرورانند.
میراحمدی گفت: متأسفانه با راه‌اندازی جنگ‌های نیابتی در قلب امت اسلام و با حمایت‌های آشکار و پنهان خود از گروه‌های تکفیری که هیچ بویی از اسلام نبرده‌اند، ملت‌های مظلوم سوریه، عراق، غزه، یمن و... را به خاک و خون کشیده‌اند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه