logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

همه انتقادات را به جان می‌خرم و بدون مشکل کارم را انجام می‌دهم؛

محمدی: با انتقادات مشکلی ندارم و با این فضا غریبه نیستم/ برای هواداران واقعی پرسپولیس، فَرد مهم نیست

محمدی: با انتقادات مشکلی ندارم و با این فضا غریبه نیستم/ برای هواداران واقعی پرسپولیس، فَرد مهم نیست
سرپرست معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس گفت: می‌فهمم برای هواداران واقعی فرد مهم نیست و به دنبال موفقیت تیم‌شان هستند.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ محمد محمدی، سرپرست معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس پیرامون حضورش در این سمت اظهار داشت: مدت‌ها بود که صحبت‌ می‌کردیم در کدام پست می‌توانم مثمر ثمر باشم و در نهایت به این جمع‌بندی رسیدیم که در پست معاونت ورزشی حضور داشته باشم. اتفاقات خوبی را برنامه‌ریزی می‌کنیم تا در بحث‌های پایه متفاوت‌ باشیم. در موارد دیگر که سرمربی مدنظرش است سعی می‌کنیم آرامش خوبی در تیم حکمفرما باشد تا در پنج هفته پایانی حداکثر امتیازات را کسب کنیم. مطمئناً بازیکنان و کادرفنی تمام تلاش‌شان را در زمین می‌کنند و ما هم تمام توان‌مان را می‌گذاریم تا بیرون زمین حقی از تیم ضایع نشود.

,

وی در ادامه بیان داشت: محسن خلیلی سال گذشته مدیر تیم‌های پایه بوده و زحمت کشیده. چند طرح و برنامه جدید از نفرات جدید آمده و سعی می‌کنیم در این هفته به جمع‌بندی برسیم؛ اما دیدگاه‌مان در فصل جاری فرق خواهد کرد. به دنبال استعدادیابی و این موضوع هستیم تا نفرات جدید را به تیم بزرگسالان معرفی کنیم.

,

محمدی درباره انتقادات عنوان داشت: من با این جو غریبه نیستم. کسی که در فوتبال باشد این چیزها را قطعاً تجربه کرده است. تمام انتقادات را قبول می‌کنم و چیز خاصی نیست. هیچ جواب خاصی هم ندارم، حق هر کسی است که انتقاد کند. خیلی از دوستان با پیام‌های خوب‌شان به من امیدواری می‌دهند و می‌فهمم برای هواداران واقعی فرد مهم نیست و به دنبال موفقیت تیم‌شان هستند. همه آنها به من می‌گویند کارت را محکم انجام بده.

,

سرپرست معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس در خاتمه گفت: همه انتقادات را به جان می‌خرم و با تمام وجود و بدون مشکل کارم را انجام می‌دهم. در دوران بازی هم سعی می‌کردم با عملکردم پاسخ دهم؛ الان هم سعی می‌کنم کسانی که انتقاد می‌کنند نظرشان تغییر کند. تمام تلاشم را می‌کنم تا عِرق و تعصب را به باشگاه نشان دهم. سعی می‌کنم با عملکردم انتقادات را کم کنم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه