logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

آغاز هشتمین هفته فیلم و عکس در کرمانشاه

آغاز هشتمین هفته فیلم و عکس در کرمانشاه
هشتمین هفته فیلم و عکس استان کرمانشاه به همت انجمن سینمای جوانان استان و با همکاری و حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از امروز آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کامران رضایی در حاشیه آغاز هشتمین  هفته فیلم و عکس استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: هشتمین  هفته فیلم و عکس استان کرمانشاه به همت انجمن سینمای جوانان استان و با همکاری و حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از امروز آغاز شد.

مدیر انجمن‌ سینمای جوان استان کرمانشاه افزود: در این رویداد نمایشگاهی از ۴۱ عکس از عکاسان استان کرمانشاه برپا شده و ۴۸ فیلم از فیلمسازان استان نیز در ۶ سانس به نمایش گذاشته می شود.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر نمایش تولیدات مرکز استان و شهرستانها منتخبی از فیلم های برگزیده سی و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران نیز به نمایش گذاشته می شوند.

رضایی گفت: این رویداد هنری تا روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در تالار وحدت ادامه دارد.

وی اظهار داشت: در این هفته، فیلم های بِلین به کارگردانی اصغر لایی، لاله میرزا به کارگردانی مهدی جلیلیان، بن ملی به کارگردانی صادق سامری، سهمی از یک قبر به کارگردانی اشکان چاوشی، کار ما نیست به کارگردانی لطیف فتاحی، هلولا به کارگردانی زهرا مرادی، همه باید زندگی کنند به کارگردانی حامد حیدری ذاکر، اتفاق به کارگردانی حسین اکبری، تنگ به کارگردانی صبا عظیم پور، بی زبانی به کارگردانی علی حقیقی، زندگی زیباست به کارگردانی شمسی وفایی، کاما به کارگردانی بابک شکری، چشم و لبخند به کارگردانی امیدرضا شامبیاتی به نمایش در می آیند.

وی فیلم های گردش یک روز به کارگردانی میثم محمدی، ورم به کارگردانی اصغر لایی، تاخیر به کارگردانی میلاد رضایی، نابغه به کارگردانی صادق سامری، بی سایگی به کارگردانی محدثه بهراد، ناتمام به کارگردانی علی بهمنی، عروسک گردان به کارگردانی اصغر لالایی، وزلی به کارگردانی سیده آرمینه شادرام، قلاب به کارگردانی محسن یاوری، سقوط نهنگ به کارگردانی میلاد رضایی، مرگ در نمیزند به کارگردانی حمیدرضا شامبیاتی، کراوات به کارگردانی سهیل امیری، قصاب پیکون به کارگردانی مهدی مهینی، نان خور به کارگردانی اقبال عزیزی، انتظار به کارگردانی مهدی ملکی، حفره به کارگردانی نوید محمدی، سایه به کارگردانی علی بهمنی، رقص رنگ به کارگردانی حامد حیدری ذاکر، کوچش به کارگردانی پوریا فرهادی و بوکه بارانه به کارگردانی سینا ولدبیگی را از دیگر فیلم های این هفته فیلم و عکس استان کرمانشاه برشمرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه