logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صدونهمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شد

صدونهمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شد
صدو نهمین نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک صبح امروز با ریاست صالحی امیری و حضور کلیه اعضا در سالن شماره یک کمیته ملی المپیک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛در این نشست که خانم  کاظمی پور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان بعنوان مهمان حضور داشتند صالحی امیری در خصوص سفر حسین المسلم مدیر کل شورای المپیک آسیا و رئیس فدراسیون بین المللی شنا و حیدر فرمان رئیس  انجمن بین المللی کوراش و مدیر بازیهای آسیایی و دپارتمان ورزش OCA به تهران و دیدار با مقامات عالیه ورزش کشور نکاتی را یادآور شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در ادامه اصغر رحیمی سرپرست کاروان اعزامی به پنجمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی گزارشی از شرایط  و روند آمادگی تیم های اعزامی شرکت کننده در این بازیها ارائه و در خصوص مسائل مختلف کاروان اعزامی بحث و تبادل نظر گردید و از  سوی اعضای هیات اجرایی بر حضور قدرتمندانه کاروان اعزامی و مشارکت بیشتر ورزشکاران بانوان کشورمان تاکید شد.

در این گزارش در خصوص لباس کاروان اعزامی،پرواز ،اسکان، حمل و نقل،ملزومات و دیگر اقدامات لازم  جهت اعزام و حضور بدون دغدغه کاروان ورزشی  کشورمان در این بازهای بحث و تصمیم گیری های لازم بعمل آمد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه