logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

قالیباف در دیدار امامعلی رحمان:

تاجیکستان از اولویت‌های ایران برای روابط دوجانبه است

تاجیکستان از اولویت‌های ایران برای روابط دوجانبه است
رئیس مجلس تاکید کرد: تاجیکستان به عنوان یک کشور همسایه، هم‌زبان، هم تمدن و هم فرهنگ، یکی از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری‌های دوجانبه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز در دیدار با امامعلی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان که به تهران سفر کرده است، اظهار داشت: روابط دو کشور در ماه های اخیر پیشرفت و توسعه فراوانی داشته، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد.

وی در ابتدای این دیدار با اشاره به سیاست دولت سیزدهم و مجلس یازدهم درخصوص اولویت دادن به توسعه روابط با کشورهای همسایه و پیرامونی گفت: تاجیکستان به عنوان یک کشور همسایه، هم‌زبان، هم تمدن و هم فرهنگ و با توجه به علقه‌های زیاد بین مردم دو کشور، یکی از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری‌های دوجانبه است و همین موضوع فرصتی است برای عمق بخشیدن به روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور.

وی افزود: امیدوارم در آینده نزدیک شاهد رشد تعاملات اقتصادی دو کشور به ویژه با فعال شدن بخش خصوصی باشیم.

امامعلی رحمان: بی‌اثر کردن تحریم‌ها،‌ نشانه حرکت رو به جلوی ایران است

در ادامه، امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان با اشاره به سابقه دیرینه دو کشور و مشترکات عمیق تاریخی و فرهنگی نظیر فرهنگ نوروز گفت: جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر پیشرفت و توسعه فراوانی داشته و همین پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در زمینه تکنولوژی صلح آمیز هسته‌ای و بی‌اثر کردن تحریم ها، نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی کشور شماست و ما آمادگی داریم در زمینه‌های مختلف با ایران همکاری کنیم.

وی تأکید کرد: مقدمه توسعه این همکاری‌ها می‌تواند همکاری‌های پارلمانی و تقویت و تشکیل گروه‌های دوستی در بخش‌های مختلف بین دو کشور باشد و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک شاهد گسترش همکاری‌ها در مسائل مختلف منطقه‌ای، امنیتی و همچنین پارلمانی بوده و از شما نیز برای حضور در تاجیکستان دعوت می‌کنیم و امیدوارم اسناد موافقت‌نامه‌های دوجانبه‌ای که در تهران به امضا رسید، با همکاری و نگاه مثبت تهران هرچه سریع‌تر در مسیر اجرا قرار گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه