همزمان با روز جهانی معلولین از معلولین نمونه و خانواده های آنها تجلیل شد

همزمان با روز جهانی معلولین از معلولین نمونه و خانواده های آنها تجلیل شد
همزمان با روز جهانی معلولین و جشن اداره بهزیستی محلات، از معلولین نمونه و خانواده های آنها تجلیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح محلات, در این جشن که عصر روز گذشته با حضور مسئولین ادارت و نهاد های شهرستان محلات، معلولین  و خانواده آنها در محلات برگزار شد ضمن تجلیل از معلولین و خانواده های نمونه، بازارچه ای از صنایع دستی و دستاوردهای معلولین برپا و محصولات تولیدی آنها به فروش رسید.
در ابتدای این جشن سجادی فرماندار محلات ضمن ارائه آماری از معلولین در سطح ایران و جهان گفت:از مهمترین دلایل ایجاد معلولیت در انسانها حوادث و مباحث ژنتیکی است و طبق آمار 80 درصد جمعیت معلول جهان در حال حاظر در کشور های در حال توسعه یا کمتر توسعه یافته زندگی می‌کنند.
وی در ادامه گفت: برگزاری چنین جشنها و برنامه هایی فرست مناسبی برای شناسایی و برطرف کردن مشکلات این بخش از جامعه است و به نظر می‌رسد مهمترین دغدغه معلولین، مسئله اشتغال است که در این خصوص برای ایجاد اشتغال خانگی معلولین توانمند تسهیلات کم بهره در اختیار آنها قرار می‌گیرد.
وی در خصوص مشکلاتی همچون رفت و آمد در ادارت و سطح شهر نیز گفت: از میان برداشتن مشکلات عبور و مرور نیازمند زیرساخت‌های شهری ست و ما مسئولین بخصوص شهرداری ها در این زمینه باید با دقت و وسواس به خرج دهند.
در ادامه این همایش خانم دکتر برخوردار عضو هیئت مدیره مسسه قمر بنی هاشم نیم ور در این همایش گفت:معلولیت ناتوانی نیست و معلولین می‌تواندد قهرمان باشند و تنها نیاز به باور شدن و دارند و برای باور کردن و باوراند توانایی های معلولین به خود آنها و جامعه باید در درجه اول به مادران کمک فکری کنیم.
وی در ادامه گفت: ما از مسئولین و تمام کسانی که پشت میزهای مدیریت و ریاست نشسته اند درخواست کمک داریم کمکی فکری برای اجرای هرچه بهتر کارها، و هم اکنون زمان شعار دادن به پایان رسیده و باید کار انجام داد.

برخوردار ضمن تشکر از خیرین گفت: ما نیاز به دستت درد نکنه و تشکر مسئولین نداریم و مسئولین توقع ویژه داریم و مسئولین باید در کنار برنامه ریزی برای همه شهر و نگاه کلان به کل شهر باید گوشه چشمی هم به معلولین توجه کنند و آنها را بخشی از خانواده خود بدانند.

این عضو هیئت مدیره مرکز نگهداری معلولین ذهنی قمر بنی هاشم، ضمن تشکر از خانواده هایی که فرزندان یا اعضاء معلول خود را در خانه نگهداری می‌کنند گفت: ما و تمامی خانواده هایی که معلول دارند نیازمند مشاوره و کمک هستند و هر قدمی هرچند کوچک در راه کمک به معلولین و دستگیری از ناتوانان بیمه ای خدایی است که میلیاردها تومان پول هم نمی‌تواند جایگزین آن شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: ما باید به معلولین کمک کنیم توانایی های خود را باور کنند و در آن صورت شاهد خواهیم بود بسیاری از معلولین در بخش های خاصی بسیار توانا تر از ما مردم عادی هم خواهند بود.
در پایان این همایش از تعدادی از معلولین کارآفرین و نمونه به همراه خانواده های آنها با اهداء جوایزی تجلیل شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح محلات,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

صبح محلات: جشن روز معلولین محلات

, صبح محلات: جشن روز معلولین محلات,

 

,

صبح محلات: جشن روز معلولین محلات

, صبح محلات: جشن روز معلولین محلات,

 

,

صبح محلات: جشن روز معلولین محلات

, صبح محلات: جشن روز معلولین محلات,

 

,

صبح محلات: جشن روز معلولین محلات

, صبح محلات: جشن روز معلولین محلات,

 

,

صبح محلات: جشن روز معلولین محلات

, صبح محلات: جشن روز معلولین محلات,

 

,

صبح محلات: جشن روز معلولین محلات

, صبح محلات: جشن روز معلولین محلات,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه