معاون مسکن اداره کل راه و شهرسازی استان خبر داد؛
ثبت نام بیش از ۳ هزار نفر در آزمونهای ورود به حرفه در سیستان و بلوچستان
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان وبلوچستان از ثبت نام سه هزار و ۳۲۴ نفر برای آزمون های ورود به حرفه ورود به حرفه در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل مهدیار در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: ۲ هزار و ۵۶۴ آقا و ۷۶۰ خانم برای دریافت پروانه اشتغال به کار در آزمون های ورود به حرفه مهندسان ، کاردانهای فنی ساختمان، معماران تحربی و همچنین کارشناس رسمی ماده ۲۷ در تیرماه و شهریور ماه سالجاری به رقابت می پردازند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون, ,
وی گفت: این متقاضیان در آزمون رشته های مندرج در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان شامل رشته های معماری (نظارت، طراحی و اجرا)، عمران (نظارت، محاسبات، اجرا، طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان و ارزیابی، طرح و اجرای بهسازی)، تاسیسات مکانیکی (نظارت، طراحی و اجرا)، تاسیسات برقی (نظارت، طراحی و اجرا)، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک به رقابت می پردازند.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان افزود: تعدادی از متقاضیان برای آزمون کارشناس رسمی ماده ۲۷ و تعدادی نیز متقاضی ورود به حرفه مهندسی، کاردانی و تعیین صلاحیت معماران تجربی هستند.
وی خاطر نشان کرد: آزمون رشته معماری در صلاحیت طراحی ، روز پنج شنبه مورخ ۲۳ تیرماه و سایر رشتهها در نیمه دوم شهریور ماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه