گزارش /

جدیدترین پروژه رسانه های آمریکایی و انگلیسی با موضوع ایران و داعش/ تلاش برای واقعی جلوه دادن خبر تکذیب شده حضور جنگنده های ایران در عراق

جدیدترین پروژه رسانه های آمریکایی و انگلیسی با موضوع ایران و داعش/ تلاش برای واقعی جلوه دادن خبر تکذیب شده حضور جنگنده های ایران در عراق
مقامات آمریکایی بارها از طرق مختلف سعی کرده اند که ایران را به جنگ علیه داعش به ائتلاف خود بکشانند اما جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که به این ائتلاف وارد نخواهد شد. با این حال در این راستا پروژه جدید القای همسویی اهداف ایران و آمریکا توسط رسانه غربی کلید خورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، تشکیل ائتلاف برخی از کشورها برای مبارزه با داعش از ابتدای مطرح شدن تشکیل آن، همواره با حاشیه دعوت از ایران و قبول نکردن ایران برای حضور در آن همراه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مقامات آمریکایی بارها در جریان مذاکرات و یا پیغام هایی که برای ایران ارسال کرده اند، تاکید کردند که خواستار حضور ایران در این ائتلاف هستند اما همیشه با واکنش منفی ایران روبرو شده اند.

,

جدای از اینکه ایران با بسیاری از کشورهای حاضر در این ائتلاف در قبال داعش سیاست یکسانی ندارد، مشخص است که یکی از اهداف پشت پرده این ائتلاف ضربه زدن به حکومت مردمی بشار اسد در سوریه است و مسلما ایران از همراهی کردن با این ائتلاف خودداری می کند.

,

البته این مسئله که آمریکایی ها می خواهند ایران در ائتلاف مبارزه با داعش با آمریکا همراه شود، پس از آنکه ایران درخواست آمریکا را رد کرد، به کلی از طرف آمریکا رد شد تا مقامات این کشور بتوانند ضعف خود را در قبال ایران بپوشانند.

,

پس از آنکه طرف آمریکایی در طی ماه های گذشته نتوانسته است ایران را با این ائتلاف همراه کند، با استفاده از رسانه ها پروژه القای همراهی غیر مستقیم ایران با ائتلاف را از طریق انتشار اخبار دروغین کلید زده است.

,

در روز های اخیر رسانه های وابسته به دولت های آمریکا و انگلستان با طرح موضوع بماران مواضع داعش توسط جنگنده های ایران سعی دارند که این مسئله را القا کنند که ایران هم سو با ائتلاف از طریق حملات هوایی با داعش مبارزه می کند.

,

رسانه ملکه انگلستان (بی بی سی) به نقل از سخنگوی پنتاگون نوشته است: "شواهدی مبنی بر انجام عملیات هوایی توسط جت‌های جنگنده اف ۴ - فانتوم - در شرق عراق (استان دیاله) طی چند روز گذشته وجود دارد."

,

انتهای پیام/گ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه