پیگیری‌های نماینده بویراحمد و دنا به ثمر نشست/ سد "سقاوه" به مناقصه می‌رود+جزئیات

پیگیری‌های نماینده بویراحمد و دنا به ثمر نشست/ سد "سقاوه" به مناقصه می‌رود+جزئیات
با پیگیری‌های مهدی روشنفکر سد سقاوه به زودی به مناقصه خواهد رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس منطقه سقاوه در شهرستان مارگون در آینده به یک شهرک صنعتی بزرگ تبدیل می‌شود و از آنجا که اکثر صنایع به آب مصرفی نیاز دارند و با عنایت به رشد جمعیتی شهرستان مارگون و همچنین ظرفیت منطقه برای کشاورزی احداث سد خاکی سقاوه در دستور کار قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

مطالعات سد مخزنی با ظرفیت نه میلیون متر مکعب به صورت خاکی و با ارتفاع ۴۵ متر انجام شده‌است و این سد علاوه بر تامین آب شرب و مصارف صنعتی می‌تواند در تامین آب هزار هکتار از اراضی منطقه کمک شایانی کند.

پیش از این با پیگیری های نماینده بویراحمد، دنا و مارگون مجوز های نهایی این سد صادر گردید و طبق مجوز صادره 70 درصد از اعتبار مورد نیاز سد سقاوه از محل بودجه عمومی دولت و 30 درصد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تامین خواهد شد.

,
,
,

گفتنی است حجم سد مخزنی سقاوه 6.1 میلیون متر مکعب است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه