logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

کارشناس مسائل اقتصادی مطرح کرد؛

بندر چابهار شاهراه صادراتی کشور/ استانداردسازی زیرساخت‌های چابهار موجب رونق صادرات خواهد شد

بندر چابهار شاهراه صادراتی کشور/ استانداردسازی زیرساخت‌های چابهار موجب رونق صادرات خواهد شد
یاسر علیمحمدی گفت: بندر چابهار تنها بندر اقیانوسی کشور است که با وجود منطقه آزاد تجاری و صنعتی و همچنین کوتاه بودن مسیر ترانشیپ آن نسبت به دیگر بنادر کشور تبدیل به شاهراه صادراتی کشور شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر هامون؛ یاسر علیمحمدی کارشناس مسائل اقتصادی و مدرس دانشگاه در رابطه با نقش بندر چابهار در افزایش صادرات و توجه به سیاست اقتصاد مقاومتی به خبرنگار چهاربهاران،گفت:درحال حاضر بندر چابهار تنها بندر اقیانوسی کشور است که نقطه اصلی ارتباط دریایی ایران با کشورهای جهان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,

وی بابیان اینکه کوتاه شدن مسیرصادرات به غرب و شرقی یکی از مزیت های بندرچابهار است، تصریح کرد: کوتا شدن مسیر ترانشیپ باعث می شود هزینه های صادرات و واردات پایین بیاید و این مسئله محرک خوبی برای استفاده از این بندر توسط شرکت های داخلی جهت صادرات محصولات شان به کشورهای دیگر باشد.

علیمحمدی با اشاره به اینکه بندر چابهار بندر استراتژیک ومهیبرای کشور است،یادآور شد:خیلی از کالاهای اساسی کشور نظیر، گندم و برنج از طریق این بندر وارد کشورمی شود وطبق اعلام سازمان بنادر ودریانوردی بیشترین بارگیری روزانه دراین بندر ۲۱ هزار و ۷۰۰ تن است.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه اکثر استان های همجوار استان سیستان وبلوچستان نقش بسازی در زمینه تولید و صنعت دارند،خاطرنشان کرد:بندرچابهار بهترین فرصت تولیدکنندگان است چرا که آنها می توانند بدون هیچ محدودیتی کالایی به استثاء موارد اعلامی ازسوی دولت اقدام به صادرات تولیداتشان بکنند چراکه هم این بندر از لحاظ مسیر کوتاه تر و هم از لحاظ کاهش هزینه های صادرات بصرفه تر است.

وی بالابردن سطح تکنولوژی و زیرساخت ها را از مولفه های مهم پیشرفت صادرات در بندر چابهار دانست،تصریح کرد:درحال حاضر جاده های که به بندرچابهار متصل می شوند از کیفیت و استاندارد خاصی برخوردار نیستند و اگرکوچیک ترین مشکلی دراین جاده ها پیش بیاید در امر واردات و صادرات محصولات به عمق کشور خلل وارد خواهد شد.

علیمحمدی با بیان اینکه سیاست اصلی احداث مناطق آزاد تجاری و صنعتی افزایش صادرات وسهولت اجرای آن بوده است،خاطرنشان کرد:وجود منطقه آزد تجاری و صنعتی ازمزیت های دیگربندر چابهار جهت صادراتمحصولات داخلی است.

وی ادامه داد:معافیت مالیاتی و تسهیل در امور اداری از جمله مولفه هایی است که موجب جذب سرمایه گذار و در کنارآن بهبود اقتصاد کشور و  افزایش فرصت های شغلی در این استان و استان های دیگر کشور می شود.

این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به این که در سایه عدم نظارت صحیح مناطق آزادبه جای کمک به صادرات محصولات داخلی به محرکی جهت واردات بی رویه کالا های مصرفی تبدیل شده که نیاز است با تغییر سیاست ها و نظارت کافی به سیاست اصلی آنکه همان صادرات تولیدات داخلی است،بازگردد.  

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه