رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان:
طرح تحول سلامت نیاز به حمایت دارد/ حضور یک شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی سمنان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: طرح تحول نظام سلامت کشور یک ضرورت اجتماعی است و در حوزه های مختلف نیاز به حمایت و کمک برای رفع نواقص آن دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بسیج جامعه پزشکی، دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در نشست مجمع بسیج جامعه پزشکی سمنان گفت: بسیج جامعه پزشکی این استان حمایت همه جانبه خود را از اجرای این طرح بنیادین و مهم در کشور اعلام میکند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,
وی اظهار داشت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجرای این طرح، جهادی عمل کرده است و طرح تحول نظام سلامت در حوزه های مختلف نیاز به حمایت و کمک برای رفع نواقص آن دارد.
,
,
شادنوش با اشاره به فعالیت سه روزه بیمارستان صحرایی آرادان در استان سمنان، خاطرنشان کرد: یک هزار و 100 بیمار از این بیمارستان صحرایی خدمات درمانی و دارویی رایگان دریافت کردند.
,
,
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به فعالیتهای بسیج جامعه پزشکی استان سمنان، از هماهنگی و تعامل بسیج سپاه قائم (عج) این استان تقدیر کرد.
,
,
,
شادنوش از حضور نمایندگان ستاد تفحص شهدا در این دانشگاه به منظور مکانیابی برای حضور یک شهید گمنام در صحن این دانشگاه خبر داد و افزود: به منظور الهام بخشی معنوی و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، دانشگاه علوم پزشکی سمنان میزبان یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بود.
,,
انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه