اهدای پیراهن شماره ۱۱ تیم ملی فوتبال به کنگره شهدای جامعه عشایری

اهدای پیراهن شماره ۱۱ تیم ملی فوتبال به کنگره شهدای جامعه عشایری
در آستانه برگزاری کنگره ملی شهدای جامعه عشایری پیراهن شماره ۱۱ تیم ملی به احترام ۱۱ هزار شهید جامعه عشایری کشور به این کنگره اهدا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال نخستین کنگره ملی یازده هزار شهید جامعه عشایری کشور از تاریخ ۲۹الی۳۱خردادماه به مدت سه روز و به میزبانی استان چهارمحال وبختیاری برگزارمی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بر همین اساس پیراهن شماره ۱۱ تیم ملی با حضور میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال و طهمورث حیدری عضو هیات رییسه و رئیس کمیته امور استان ها، همچنین اکبر ترکی نماینده ستاد برگزاری این کنگره به یاد ۱۱هزارشهیدجامعه عشایری کشور به این کنگره اهدا شد.
,
 
,
گفتنی است این کنگره با رویکرد فرهنگی، محرومیت زدایی و خدمات رسانی، همچنین اهداف امدادی بهداشتی و تقویت وحدت اقوام برای نخستین بار برگزار خواهد شد.
,
 
,
انتهای پیام
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه