در لیگ یک باید هدف ما جذب استعدادها و پرورش آنها باشد؛
ماجدی: افزایش سهمیه صعود از لیگ یک به کارشناسی نیاز دارد/ وضعیت زیرساختی برخی تیمهای لیگ برتری هم خوب نیست
سرپرست ریاست و عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: برای افزایش سهمیه صعود از لیگ یک به لیگ برتر باید کار کارشناسی صورت گیرد.[
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ سیدمیرشاد ماجدی، سرپرست ریاست و عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال پیرامون افزایش سهمیه صعود از لیگ یک به لیگ برتر اظهار داشت: من هم در لیگ یک بازی کردهام و هم مدیریت؛ بنابراین این لیگ را به خوبی میشناسم. لیگ یک لیگ بازیکنساز و استعداد پرور است اما متاسفانه باید بگویم نگاه لیگ برتر به لیگ یک سرایت کرده. برای افزایش سهمیه صعود از لیگ یک به لیگ برتر باید کار کارشناسی صورت گیرد.
,وی در ادامه بیان داشت: اگر تصمیم جدیدی در این باره اتخاذ شود، باید طی یک برنامه ۲ساله صورت بگیرد. شما دیدید در فصلی که گذشت حتی برخی از تیمهای حاضر در لیگ برتر برای برگزاری مسابقه زمین نداشتند و مدام از شهری به شهر دیگری میرفتند. این اصلا خوب نیست و در لیگ یک نکته مهم باید بهبود وضعیت زیرساختها و پیدا کردن شرایط حضور در لیگ برتر باشد.
,ماجدی درباره هدف اصلی و رسالت لیگ فوتبال دسته یک تصریح داشت: در لیگ یک باید هدف ما جذب استعدادها و پرورش آنها باشد؛ از همه مهمتر باید در زمینه ایجاد امکانات سخت افزاری و نرم افزاری گامهای مهمی برداریم. در این صورت میتوان طی یک برنامه کارشناسی برای افزایش سهمیه صعود از لیگ یک به لیگ برتر برنامه ریزی کرد.
,سرپرست ریاست فدراسیون فوتبال در خاتمه گفت: برای این که سهمیه صعود از لیگ یک به لیگ برتر به ۲.۵ تیم یا ۳ تیم افزایش پیدا کند؛ از سویی این موضوع باید برای ما مهم باشد که لیگ برتر را با ۱۶ تیم دنبال کنیم یا ۱۸ تیم. همه این ها منوط به برنامه ریزی و انجام کار کارشناسی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه