طعنه و کنایه اقبال عباسی در شورای اداری فرمانداری اردبیل/

فرمانداری سمتی صوری است!/آنکه از 17 فرماندار راضی است 17 رنگ دارد!

فرمانداری سمتی صوری است!/آنکه از 17 فرماندار راضی است 17 رنگ دارد!
عزل آخرین بازمانده دولت قبلی در معاونت سیاسی امنیتی فرمانداری اردبیل روز گذشته با حواشی طعنه و کنایه ها همراه بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آذرسلام، گردونه قرعه عزل از پیش تعیین شده این بار بر روی نام علی سیفی فرماندار سیاسی و امنیتی اردبیل توقف کرد. در جلسه شورای اداری فرمانداری که روز گذشته برگزار شد اخرین مسئول باقی مانده از دولت قبلی در معاونت سیاسی و امنیتی فرمانداری از این سمت عزل شد . به نظر می رسد با عزل مدیران ارزشی که این روزها شتاب بیشتری به خود گرفته است در گام بعدی دولتمردان استانی سراغ مدیران میانه رو خواهد رفت و به تدریج اعتدالی ها را نیز از میان خواهند برداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرسلام, آذرسلام,

گواه این مطلب نشست خبری و اظهارات علی محمد غریبانی است که چند روز قبل با انتقاد شدید گفته بود: تا زمانی که مدیران دولت قبلی بر سر کار باشند امیدی به آینده نبوده و پیشرفت و تحولی محسوس نخواهد بود.

, گواه این مطلب نشست خبری و اظهارات علی محمد غریبانی است,

غریبانی به صراحت اعلام کرد که باید همه مدیران قبلی یعنی قالیبافی  احمدی نژآدی تغییر یابند و در این باره جلساتی برگزار خواهد شد.این نماینده سابق اردبیل در مجلس عنوان کرد: مجلس فعلی هم راستا با دولت و روحانی نبوده بنابراین باید خود را برای به دست گرفتن مجلس بعدی آماده کرد . وی در ادامه در پاسخ به اینکه در صورت رد صلاحیت اصلاح طلبان این ایده به چه شکلی خواهد بود پاسخ گفت: با تمام توان و انرژی و با ائتلاف 7 نماینده از اردبیل و داوطلبان دیگر شهرها همانند انتخابات ریاست جمهوری دوره قبل به عرصه آمده و در صورت رد صلاحیت این هزینه و بها را نظام خواهد پرداخت نه اصلاح طلبان!.نکته جالب اینکه غریبانی دراین نشست برای قصر حصر موسوی کروبی و زهرا رهنورد دعا کرده و در جمله تامل بر انگیز گفت: کروبی و موسوی فتنه گر نبوده و فتنه گر یکی دیگه است!.

, اید همه مدیران قبلی یعنی قالیبافی  احمدی نژآدی تغییر یابند, در صورت رد صلاحیت این هزینه و بها را نظام خواهد پرداخت نه اصلاح طلبان!,

دراین راستا با شتاب گرفتن عزل های سیاسی آخرین بازمانده دولت قبلی در سمت اجرایی اردبیل نیز عزل شد. جلسه تودیع و معارفه معاون های سیاسی و امنیتی فرمانداری اردبیل که روز گذشته در سالن اجتماعات ان برگزار شد که با حواشی همراه بود.

,

علی سیفی معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری اردبیل در جلسه شورای اداری فرمانداری با کنایه و طعنه های سیاسی اقبال عباسی معاون توسعه منابع انسانی استانداری اردبیل بدرقه شد.

,

آنچه در این جلسه تامل بر انگیز بود اظهارات کنایه آمیز و طعنه غیر مستقیم اقبال عباسی معاون توسعه منابع انسانی خطاب به سیفی معاون سیاسی و امنیتی قبلی بود.سیفی در سخنانی کوتاه از خدمات انجام شده در طول معاونت خود گزارشی ارایه کرد و گفت: در طول خدمتم از هر 5 فرماندار راضی بوده و تعامل و همکاری مناسبی برقرار بود. در ادامه اقبال عباسی گفت: فرمانداری جز یک سمتی برای هماهنگی بین دستگاه های اجرایی نبوده و قدرت سمت فرمانداری در هوا است! به این معنی که هرکسی و ارگانی مانند سپاه، نیروی انتظامی رئیس دادگستری و در برخی زمان خود فرماندار اگر زودتر این سمت را در هوا بزند متمایل به خود خواهد ساخت!.سمت فرمانداری صوری است.و خیلی جاها تحت تاثیر عوامل دیگر بوده و باید ثابت قدم بوده و اختیارش را به کسی ندهد.!

,

معاون توسعه نیروی انسانی استاندار اردبیل در اظهاراتی دیگر گفت: آن که با 17 فرماندار کار می کند و از همه 17 نفر راضی است یعنی اینکه 17 رنگ رنگ است!.

,

 

,

در این جلسه از خدمات علی سیفی معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری قدردانی و رحیم افلاکی بر این کرسی تکیه زد.

,

در ادامه این جلسه سروی مدیر کل دفتر سیاسی و امنیتی استانداری اوضاع منطقه را از حوزه سیاسی تشریح و تصریح کرد: اسلام بدون اهل بیت عصمت(ع) و ولایت نتیجه ای جز تشکیل گروه هایی مانند داعش را نخواهد داشت و پیروی و تبعیت حزب اله لبنان از اهل بیت و ولایت این موضوع را ثابت کرده است.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه