logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

با امضای یک تفاهم‌نامه؛

پژوهشگاه ملی ژنتیک‌ و دانشگاه علوم پزشکی ایران برای درمان ناباروری‌،سرطان‌و ژن‌درمانی همکاری می‌کنند‌

پژوهشگاه ملی ژنتیک‌ و دانشگاه علوم پزشکی ایران برای درمان ناباروری‌،سرطان‌و ژن‌درمانی همکاری می‌کنند‌
در جلسه مشترکی که بین پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید راهکارها و موارد مشترک همکاری این دو نهاد علمی در قالب تفاهم نامه ای علمی و پژوهشی تهیه و تنظیم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در جلسه مشترکی که بین پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید راهکارها و موارد مشترک همکاری این دو نهاد علمی در قالب تفاهم نامه ای علمی و پژوهشی تهیه و تنظیم شد.
در ابتدای این نشست که به میزبانی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و با حضور مسئولان طرفین برگزار شد،  دکتر جواد محمدی، سرپرست پژوهشگاه با بیان توانمندی های پژوهشگاه ژنتیک عنوان کرد کارگروهی، استفاده از ظرفیت­های مشترک همکاری، خود باوری و عملکرد مثبت باید برای رفع نیازهای کشور مد نظر قرار گیرد.
دکتر محمدی با بیان اولویت­های علمی و پژوهشی پژوهشگاه و اقدامات صورت گرفته و جاری، ادامه داد: برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ایران طرح­های پژوهشی و فناوری متعددی از جمله موضوع ناباروری، سرطان، بیماری های قلبی عروقی،  تولید و تکثیر حیوانات مدل و ژن درمانی جهت تحقیق پژوهشگران و توسعه فناوری وجود دارد.
در ادمه این نشست دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن ابراز خرسندی از حضور در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران ظرفیت ها ی علمی فراوانی دارد و با توجه به اهمیت موضوع، همکاری با پژوهشگاه ژنتیک به گسترش علم،فناوری و رفع احتیاجات علمی کشور کمک شایانی خواهد نمود.
وی ضمن اعلام آمادگی برای گسترش همکاری ها در حوزه های مختلف، اظهار داشت: عزم جدی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای تقویت تعامل ها وجود دارد و امید است امضای تفاهم نامه، مسیر جدیدی را برای همکاری های مشترک هموار سازد و زمینه رشد بیشتر هر دو نهاد علمی فراهم گردد.
سپس مدیران گروههای علمی و معاونین هردو مرکز به ارائه ظرفیت­ها و توانمندیهای علمی و راهکارهای مختلف برای همکاری های مشترک پرداختند.
در پایان این جلسه نیز با توجه به موارد مطروحه، تفاهم نامه علمی و پژوهشی مشترک با امضای روسای هر دو مجموعه منعقدگردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

حسنعلی بزرگیان

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه