logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حبیب ایل‌بیگی خبر داد؛

تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی توسط فارابی

تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی توسط فارابی
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی از آغاز ثبت نام متقاضیان تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانی فیلم اول در باشگاه کارگردان‌های فیلم اولی‌ها بنیاد سینمایی فارابی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، حبیب ایل بیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ضمن اشاره به آغاز ثبت نام و فرآیند تایید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی از ۱۱ تیرماه از طریق سامانه باشگاه فیلم اولی‌های فارابی اظهار کرد: با توجه به واگذاری روند تایید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی به بنیاد سینمایی فارابی، نیازمند طراحی فرآیندی بودیم که هم بتواند به افراد واجد شرایط ساخت فیلم خدمت‌رسانی و هم استعدادهای موجود در سراسر کشور را شناسایی و به سینمای حرفه‌ای کشور معرفی کند. در همین راستا سامانه احراز تایید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در باشگاه فیلم اولی‌های بنیاد سینمایی فارابی طراحی و راه‎اندازی شده است.

وی با اشاره به مصوبه قبلی شورای مدیران سازمان سینمایی در سپردن مسئولیت تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی به بنیاد سینمایی فارابی مطابق اختیارات رئیس سازمان و حسب اسناد بالادستی و آئین‌نامه‌ها از استقرار دبیرخانه تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در فارابی خبر داد و عنوان کرد: مرحله اول فرآیند تائید صلاحیت متقاضیان کارگردانان فیلم اولی از تاریخ ۱۱ تیرماه و از طریق نشانی https://fcfaval.ir خواهد بود.

ایل بیگی در ادامه تاکید کرد: با اصلاحاتی که دستورالعمل تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی داشته، تلاش شده است تا مجموع فعالیت‌های فرهنگی و هنری افراد به ویژه تجارب آنها در تولیدات کوتاه، مستند و غیرسینمایی مورد توجه قرار گیرد که این دستورالعمل روی سامانه مذکور در دسترس است.

معاون سازمان سینمایی از ویژگی‌های استقرار این دبیرخانه در بنیاد سینمایی فارابی را تسهیل در بررسی صلاحیت‌ها، شفاف‌سازی روندها، فرآیندها و عدالت محوری در ایجاد زمینه مساعد برای همه استعدادها برای ورود به سینما عنوان کرد.

معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی ادامه داد: سابق بر این افرادی که تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار مشخصی نداشتند عملاً از چرخه ورود به سینما باز می‌ماندند، حتی اگر سرشار از استعداد بودند. لیکن در فرآیند پیشرو بنا بر آن است که فارغ از جریان سرمایه همه افرادی که استعدادی در کارگردانی و فیلمسازی دارند، بتوانند از شرایط ورود به سینما بهره‌مند شوند و از این‌رو راه‌اندازی دبیرخانه تائید صلاحیت حرفه‌ای کارگردانان فیلم اولی در بنیاد سینمایی فارابی را باید گامی در جهت تحقق شعار عدالت محوری دولت و سازمان سینمایی دانست.

ایل بیگی در پایان بیان کرد: تائید صلاحیت حرفه‌ای امری جدا از فرآیند تصویب فیلمنامه‌هاست و در واقع هر فردی که متقاضی ورود به عرصه کارگردانی برای اولین بار است ابتدا باید صلاحیت او در شورای ذیل این دبیرخانه تصویب شود، آنها سپس می‌تواند مانند سایر کارگردانان برای تصویب فیلمنامه خود به ارشاد مراجعه کند.

متقاضیان ساخت فیلم اول می‌توانند با مراجعه به نشانی https://fcfaval.ir/instruction.pdf پس از مطالعه دستورالعمل و با توجه به شرایط مندرج در آن به سامانه اقدام کنند.

ابتدا باید در سامانه فرآیند عضویت طی شود و پس از انجام مراحل آن، متقاضیان با اطلاعات کاربری وارد سامانه می‌شوند و نسبت به تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام می‌کنند. در نهایت بعد از ثبت درخواست، صلاحیت متقاضی بررسی شده و به ایشان اطلاع‌رسانی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه