logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

کارشناس مسائل سیاسی:

ادعای حقوق بشری آمریکا، کذب است/ از نظر حقوق بین‌الملل هیچ کشوری حق دخالت در امور داخلی کشورها را ندارد

ادعای حقوق بشری آمریکا، کذب است/ از نظر حقوق بین‌الملل هیچ کشوری حق دخالت در امور داخلی کشورها را ندارد
یحیی کمالی پور گفت: آمریکا، کشوری سلطه‌گر و زورگویی است که تابع هیچ مقررات حقوقی و بین المللی در دنیا نیست و از سوی دیگر مدعی حقوق بشر در دنیاست که این ادعا کذب از ناحیه آنهاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی کمالی‌پور در گفتگو با راه آرمان؛ با تأکید بر اینکه از منظر حقوق بین الملل هیچ کشوری نمی تواند بر کشور دیگری ارجعیت داشته باشد، گفت: آنچه که ملاک عمل و در حوزه بین الملل قابل پذیرش است، تساوی ملت هاست و هیچ دولتی نمی تواند خود را داعیه دار حقوق بشر بداند در حالی که هر کاری را بخواهد، انجام می دهد و چنانچه دیگر کشورها در حقوق داخلی خود و مرتبط با مقررات خود بخواهند اقدامی را انجام دهند، این اقدامات به نوعی غیر حقوق بشری تلقی می شوند.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: حساب آمریکا با کشور ما مشخص است و از زمانی که انقلاب اسلامی ایران شکل گرفته است تا به امروز در حوزه های مختلف، آمریکایی ها دشمنی خود را ثابت کرده اند.

وی بیان کرد: آنهایی که در مجامع خارج از کشور مباحث حقوق بشر را پیگیری می کنند، بیشتر معاندینی هستند که از کشور خارج شده اند و عملا به واسطه استقلال، اراده و اختیار خود، نسبت به واقعیت ها تصمیم نمی گیرند و آنها برابر با آنچه اربابانشان می گویند، تصمیم می گیرند.

کمالی پور عنوان کرد: آمریکا هم در این زمینه افرادی را به کار می گیرد، گزارشاتی را دریافت می کند و آنها مبتنی بر گزارش هایی که معاندین کشور ما می دهند، اظهار نظرهایی می کنند و در حالی که از نظر حقوق بین الملل و جامعه جهانی نه آمریکا و نه هیچ کشور دیگری حق ندارند و نمی توانند در حقوق داخلی ما دخالت کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: آمریکایی ها، خلاف قانون اقدامات گسترده ای را علیه مردم خود انجام می دهند و امروز هم هر جایی که جنگ، تجاوز، غارت ملت ها و غیره وجود دارد، ردپای آمریکایی ها دیده می شود.

وی خاطر نشان کرد: آمریکا، کشوری سلطه گر و زورگویی است که تابع هیچ مقررات حقوقی و بین المللی در دنیا نیست و از سوی دیگر مدعی حقوق بشر در دنیاست که این ادعا کذب از ناحیه آنهاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه