logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

نائب رئیس شورای شهر رشت مطرح کرد:

عده ای در صدد بودند تحت هر شرایطی شهردار رشت را حذف کنند/ حب و بغض برخی از اعضای شورا علت برکناری “علوی”

عده ای در صدد بودند تحت هر شرایطی شهردار رشت را حذف کنند/ حب و بغض برخی از اعضای شورا علت برکناری “علوی”
“مجید عزیزی” با بیان اینکه افرادی که از روی حب و بغض تصمیم می گیرند باید پاسخگوی اقدامات خصمانه خود باشند، گفت: ۴ عضو شورای شهر رشت مصمم به عدم استیضاح علوی بودند و مراحل اداری اعتراض نسبت به رای جلسه استیضاح در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ “مجید عزیزی” در گفتگو با ۸دی، حب و بغض برخی از اعضای شورای شهر رشت را دلیل برکناری علوی اعلام کرد و گفت: عده ای در صدد آن بودند که تحت هر شرایطی شهردار رشت را حذف کنند.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه اعضای شورا در جلسه قبل با وجود آنکه در ساختمان شورا حضور داشتند بر خلاف عرف، از حضور در جلسه خودداری کرده و آبستراکسیون کردند افزود: علوی اهل باج دادن و مماشات کردن با کسی نبود و در مقابل مطامع آقایان کوتاه نیامد.

وی با بیان اینکه مراحل اداری اعتراض نسبت به رای جلسه استیضاح در حال انجام است تصریح کرد: اعتراض کتبی خود را به فرمانداری و استانداری ارسال کردیم و خواستار رسیدگی کمیته تطبیق فرمانداری هستیم.

عزیزی با بیان اینکه ۴ عضو شورا با برکناری علوی موافق نبودند افزود: با فرمانداری رشت مکاتباتی انجام دادیم تا این مصوبه رد شود.

این عضو شورا با تاکید بر اینکه در دفاع از حقوق مردم کوتاهی نمی کنیم ادامه داد: علوی در چارچوب قانون و به حق کار می کند و در این مدت نیز اقدامات مثبتی را در شهر رقم زده و زیرساخت های خوبی را مهیا کرده است اما برکناری وی در خدمت رسانی به رشتوندان خلل ایجاد می کند.

عزیزی با بیان اینکه ۴ عضو شورای شهر رشت مصمم به عدم استیضاح علوی بودند خاطرنشان کرد: افرادی که از روی حب و بغض تصمیم می گیرند باید پاسخگوی اقدامات خصمانه خود باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه