کارشناس مسائل سیاسی:

آمریکا به دنبال حل شکرآب روابط منطقه‌ای است/ ابهت آمریکا در چشم دوستانش هم فرو ریخته است

آمریکا به دنبال حل شکرآب روابط منطقه‌ای است/ ابهت آمریکا در چشم دوستانش هم فرو ریخته است
بیژنی با بیان اینکه آمریکایی ها به دنبال بازسازی هستند و این سفر در راستای بازسازی صورت می گیرد، گفت: سفر اضطراری بایدن به منطقه برای بازسازی روابط خود با عربستان و امارات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد بیژنی، کارشناس ارشد مسائل سیاسی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار هرمز با اشاره به سفر اضطراری بایدن به منطقه اظهار کرد: عربستان، عمارت و برخی دیگر از کشورهای مرتجع منطقه دوستان راهبردی آمریکا محسوب می شوند و کسانی هستند که کاملا در پازل آمریکایی ها بازی کرده اند.

کارشناس مسائل سیاسی هرمزگان مطرح کرد: بعد از آن که ترامپ رای ندارد در حالی که عربستان و خود شخص ابن سلمان روی رای او حساب کرده بود؛ هنگامی که این اتفاق نیفتاد ارتباط بین دموکرات ها و عربستان شکر آب شد.

بیژنی افزود: در ماجرای جنگ اوکراین و روسیه هنگامی که خواستند تولید نفت را بیشتر کنند حتی عربستان و امارات نیز به حرف آمریکا گوش ندادند و این یک اتفاق مهم بود.

وی تصریح کرد: ابهت آمریکا در چشم دوستانش هم فرو ریخته است و این تحول مهمی به شمار می رود که آینده را رقم می زند.

کارشناس ارشد مسائل سیاسی هرمزگان گفت: آمریکایی ها به دنبال بازسازی هستند و این سفر در راستای بازسازی صورت می گیرد و طبیعتا می خواهند اقتصاد جهانی را که به شدت تحت تاثیر جنگ اوکراین و روسیه است راتا حدی مدیریت کنند.

بیژنی ادامه داد: از طرفی گرایش به شرق از طرف اعراب یک مسئله جدی است از طرفی دیگر یکی از شرکای اصلی چین، عربستانی ها هستند که این برای آمریکا به هیچ عنوان مطلوب نیست و طبیعی است که بخواهند با مشوق هایی عربستانی ها را به سمت خود جلب کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه