logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد؛

اجرای طرح جایگزین ملی فیبر نوری منزل و کسب و کارها در سرپل ذهاب

اجرای طرح جایگزین ملی فیبر نوری منزل و کسب و کارها در سرپل ذهاب
عیسی زارع پور از اجرای طرح جایگزین ملی فیبر نوری منزل و کسب و کارها در شهرستان سرپل ذهاب خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیسی زارع پور ظهر امروز در حاشیه برگزاری جلسه شورای اداری در شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار کرد: امروز توفیق شد به نمایندگی از ریاست محترم جمهور و هیئت دولت در شهرستان سرپل ذهاب حضور پیدا کنیم و از نزدیک مسائل و مشکلات این شهرستان  را مورد بررسی قرار دادیم و گزارش جمع بندی سفر  در جلسه شورای اداری استان مطرح خواهیم کرد و به شکل مکتوب به هیئت دولت منعکس میشود و مسائل ریشه‌ای و اساسی شهرستان را انشالله در تعامل با دیگر وزرای دنبال خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ر بازی دراز,

 وی افزود: امیدوارم این سفر مایه خیر و برکت برای مردم استان باشد و بتوانیم قدم بزرگی برای خدمت رسانی به مردم و حل مشکلات شهرستان سرپل ذهاب و  استان کرمانشاه برداریم.

,

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات متاسفانه در شهرستان سرپل ذهاب  بعد از زلزله زیر ساخت‌های تلفن ثابت دچار مشکلات جدی شده که با طرح جایگزین (طرح ملی فیبر نوری منزل و کسب و کارها) زودتر از بقیه نقاط کشور اجرایی خواهیم کرد.

,

 زارع پور گفت: در این طرح اینترنت پرسرعت و تلفن با کیفیت بر روی فیبر نوری در اختیار مردم عزیز سرپل ذهاب قرار می گیرد.

,

 وی بیان کرد:  ارتباطات و اینترنت روستاهای فاقد این امکانات با جمعیت ۲۰ خانوار تا پایان سال به شبکه متصل خواهد شد و مابقی در شش ماه اول سال آینده این اتفاق را رقم خواهیم زد.  

,

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی در طول ایام اربعینِ امسال برنامه ریزی ویژه ای شده که زیرساخت های ارتباطی استان را تقویت کنیم و زوار عتبات عالیات در طول سفر  با مشکل روبرو نشوند و از ارتباطات با کیفیت  برخوردار باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه