رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
تلاش های تفرقه افکنانه دشمنان در کردستان ایران و عراق شکست خورده است
شهریاری گفت: چهل سال تلاش آمریکا در کردستان ایران و عراق به سنگ خورده و امروز شاهد معرفی این منطقه به عنوان الگوی وحدت اسلامی در جهان هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، حجت الاسلام والمسلمین شهریاری روز چهارشنبه در اولین اجلاس منطقه ای وحدت اسلامی در سنندج اظهار کرد: برای مقابله با توطئه های مکرر دشمنان باید مبحث وحدت را تکرار کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,وی افزود: ما اینجا جمع شدیم که پیام وحدت اسلامی را به جهانیان مخابره کنیم.
,رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: جهان در آستانه نظم نوین بین المللی است و باید جنگ اوکراین را در این راستا مدنظر قرار دهیم چرا که امروز یکجانبه گرایی آمریکا با چالش های جدی مواجه شده است.
,حجتالاسلام والمسلمین شهریاری افزود: این یکجانبه گرایی ابتدا با نابودی داعش در منطقه به چالش کشیده شد و همکاری و اتحاد بین ایران، عراق و سوریه موجب نابود شدن غده سرطانی داعش شد.
,وی خاطرنشان کرد: تلاش های شهید حاج قاسم و همراهی اهل سنت و اهل تشیع عراق و سوریه موجب نابودی داعش در منطقه شد.
,وی به پیام های این اجلاس اشاره کرد و گفت: اولین پیامی که این اجلاس دارد نمادسازی است و معتقدیم کردستان ایران نماد تحقق وحدت اسلامی است.
,حجتالاسلام والمسلمین شهریاری افزود: چهل سال تلاش های آمریکا در کردستان ایران و عراق به سنگ خورده است و امروز بعد از چهار دهه شاهد معرفی کردستان ایران به عنوان الگوی وحدت اسلامی در جهان هستیم.
,وی افزود: هوشیاری مردم منطقه نسبت به توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان از دیگر پیام های این کنفرانس است.
,رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: استعمار آمریکایی و صهیونیستی در منطقه همان استعمار انگلیسی سابق است و تلاش آن ها تجزیه کشورهای منطقه است که پیام این کنفرانس به ملت عراق این است که مواظب تجزیه عراق به سه کشور کوچک و ضعیف باشند.
,وی افزود: از دیگر پیام های این کنفرانس این است که برادران عراقی ها از کردستان ایران به عنوان الگو نگاه کنند و مواظب توطئه های تفرقه افکنانه دشمنان باشند.
,رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اعلام کرد: امروز عربستان سعودی اعلام می کند که دست دوستی را به سمت ایران دراز کرده است و امارات متحده عربی به دنبال راه اندازی مجدد سفارتخانه در ایران است.
,حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: اگر کشورهای منطقه متحد شوند آنچنان اقتداری ایجاد خواهد شد که دشمنان اسلام را ذلیل کند.
,وی خاطرنشان کرد: اتحادیه کشورهای اسلامی با مشارکت ایران، عربستان، ترکیه، مصر، اردن و دیگر کشورهای اسلامی باید شکل گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه