اخبار داغ

رئیس کمیسیون خدمات شهری یزد:

سیل بندهای شهر یزد تقویت می‌شود

سیل بندهای شهر یزد تقویت می‌شود
ابوترابی عضو شورای شهر یزد گفت: در راستای پیگیری وضعیت سیل بندهای یزد و تقویت آن، با محوریت کمیسیون خدمات شهری شورای شهر یزد، از سیل بندهای یزد بازدید به عمل آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن ابوترابی با اشاره به احتمال بارش و روان شدن سیلاب در یزد در گفتگو با یزدرسا، گفت: در دو سیل بند شماره چهار و یک، سازمان عمران شهرداری یزد درحال انجام فعالیت هایی عمرانی از قبیل بازگشایی مسیر ها، تقویت سیل بندها و سر ریز کمکی سیل بند  می باشد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,
 
,
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر یزد ادامه داد: در سیل بند شماره چهار هم احداث و خاک ریزی بر روی تاج آن در حال انجام است و همچنین بازگشایی پل های سیل بند خاکی شماره یک که در حادثه سیل اخیر در اردیبهشت ماه تخریب شد در حال انجام است.
,
 
,
وی همچنین افزود: تحکیم مسیر هایی که به عنوان محفاظ و ایمنی شهر در بحث سیلاب هستند نیز در دستور کار است تا انشاالله در مواقع بارندگی اتفاقی رخ ندهد.
,
 
,
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر یزد در پایان گفت: حوزه معاونت خدمات شهری هم در حال پاکسازی کانال ها و مسیر های هدایت روان آب ها در سطح شهر بخصوص زیر گذر هایی که اختلاف سطح دارند و منجر به آبگرفتگی می شوند هستند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه