اخبار داغ

آمادگی دستگاه های اجرایی استان یزد برای مقابله با سیلاب احتمالی

آمادگی دستگاه های اجرایی استان یزد برای مقابله با سیلاب احتمالی
ملک زاده مدیرکل بحران استان یزدگفت: با توجه به صدور سطح هشدار از سوی سازمان هواشناسی ، جلسات ستاد بحران شهرستانها تشکیل و دستگاه های مربوطه در آمادگی کامل هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد علی ملک زاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با بیان اینکه در سطح استان حدود2200کیلومترسازه آبی و خاکی، و... وجود دارد که براساس موقعیت و کارآیی آنها دستگاه های مختلفی متولی نگهداری از آن هستند، تصریح کرد: با توجه به هشدار سازمان هواشناسی در رابطه با بارش های سیل آسا در روز چهارشنبه ، بازدید از این بندهای خاکی، سیل بندها و مسیر رودخانه های فصلی در دستور کار دستگاه های مربوطه قرار گرفته و دستگاه های امدادی و خدمات رسان نیز آمادگی های لازم در زمینه مقابله با سیلاب احتمالی را به صورت کامل دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  یزدرسا,

وی ادامه داد: اکثر فرمانداری ها نیز جلسات ستاد بحران خود را برای هماهنگی میان دستگاه ها تشکیل داده و برای هرگونه حادثه احتمالی در آمادگی کامل به سر می برند.

,

مدیرکل بحران استان یزد با تاکید بر اینکه با توجه به هشدار هواشناسی ، از ورود همشهریان به حریم رودخانه ها جلوگیری خواهد شد اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از احتمالات پیش بینی شده برای این روز وزش شدید باد خواهد بود از صعود همشهریان به ارتفاعات جلوگیری و امیدواریم در این زمینه مردم نیز همراهی لازم را داشته باشند تا شاهد حادثه ناگواری در این زمینه نباشیم.

,

ملک زاده  با بیان اینکه یکی از احتمالاتی که در رابطه با هشدار اخیر اداره کل هواشناسی استان وجود دارد، ورود روان آب ها به داخل شهر است اظهار داشت: که شهرداری و دستگاه های امدادی اقدامات لازم را در این رابطه انجام داده و انشاالله در این زمینه نیز مشکلی وجود نخواهد داشت.

,

ملک زاده عنوان داشت: در سطح شهرها، شهرداران مدیریت بحران را برعهده داشته و در روستاها نیز این مسئولیت برعهده دهیاران قرار دارد که باید آمادگی و هماهنگی لازم را در بین دستگاه ها ایجاد کنند.

,

مدیرکل بحران استان در پایان تصریح کرد: اینگونه هشدارها هم جنبه آمادگی دارد و هم می تواند جنبه مانور، بازدید و سرکشی از امکانات داشته باشد و به همین دلیل باید از سوی تمام دستگاه ها جدی گرفته شده و دچار عادی انگاری از سوی آنها نشود.

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه