طرح ویژه بازرسی از نانوایی های گیلان آغاز شد

طرح ویژه بازرسی از نانوایی های گیلان آغاز شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: طرح ویژه بازرسی از نانوایی های استان با هدف نظارت بر اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها در بخش آرد و نان و بکارگیری دستگاه کارتخوان انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی،مرتضی امینی در رابطه با طرح ویژه بازرسی از نانوایی های سطح گیلان بیان کرد: طرح ویژه بازرسی از نانوایی های گیلان با هدف نظارت بر اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها در بخش آرد و نان و بکارگیری دستگاه کارتخوان انجام می شود.

وی گفت: این طرح که همزمان با سراسر کشور و با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، صمت، اداره کل غله و بازرسان اتاق اصناف انجام خواهد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با اشاره به اهداف این طرح، افزود: راستی آزمایی در استفاده از کارت خوان‌های جدید و تخلفاتی مانند گران فروشی، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه و خرید خارج از ضابطه آرد از جمله هدف‌ها بوده و ضمن اینکه این اهداف در واحدهای نانوایی نوع یک، دو و آزاد پز ها هم دنبال می شود.

امینی ادامه داد: همچنین ساعت پخت نانوایی‌ها و خرید آرد توسط نانوایی‌های آزاد پز هم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی کرد: در صورت ارتکاب تخلف با متخلفان، با آنها طبق قانون برخورد می‌شود که شامل جریمه‌های سنگین و افزایش مجازات‌ها به میزان ۱۰ برابر تا پلمب واحد نانوایی است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: پیامک‌ها و هشدارهای لازم در خصوص تراکنش‌های نامتعارف برای نانوایی‌ها ارسال شده که باید اصلاح کنند در غیر این صورت مطابق با اجرای طرح با آنها برخورد می‌شود

طبق گفته امینی؛ شهروندان عزیز می توانند تخلفات را به سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گزارش دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
 

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه