logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تمامی مرزهای زمینی ایران و عراق بسته شد

تمامی مرزهای زمینی ایران و عراق بسته شد
اتفاقات و ناآرامی‌هایی طی ساعات اخیر در عراق رخ داده که سبب بسته شدن مرزهای زمینی و هوایی از سوی این کشور شده و در پی آن خروج زوار ایرانی در تمام مرزها از عصر امروز متوقف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اتفاقات و ناآرامی‌هایی طی ساعات اخیر در عراق رخ داده که سبب بسته شدن مرزهای زمینی از سوی این کشور شده و در پی آن خروج زوار ایرانی در تمام مرزها از عصر امروز متوقف شده است.

لغو پرواز‌های تهران بغداد تا اطلاع ثانوی

جواد صالحی مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اظهار کرد: فرودگاه بغداد شرایط خاصی پیدا کرده است و پروازها به مقصد این فرودگاه فعلا انجام نمی‌شود.

وی در خصوص جزئیات پروازها گفت: شرکت آتا پروازهای به مقصد بغداد را کنسل و شرکت ماهان تا اطلاع ثانوی وضعیت نامشخص اعلام کرده است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین: مرزهای زمینی جمهوری اسلامی ایران با عراق تا اطلاع ثانوی مسدود است

سید مجید میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین و معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در این خصوص اظهار کرد: در پی تحولات و ناآرامی‌ها و وضع مقررات منع و آمد و شد در چند شهر عراق، مرزهای زمینی جمهوری اسلامی ایران با عراق تا اطلاع ثانوی مسدود است. از زائران عتبات و کسانی که قصد مسافرت به عراق را دارند درخواست می‌کنیم به مرزهای زمینی مراجعه نکنند.

فرماندار دشت آزادگان: مرز چذابه بسته است

حمید سیلاوی فرماندار دشت آزادگان اظهار کرد: با توجه به نا آرامی‌هایی که در کشور عراق به وجود آمده، عراقی‌ها اقدام به بستن مرزها کرده و از ورود زائران تا اطلاع ثانوی ممانعت کرده اند.

وی با بیان اینکه زائران تا باز شدن مجدد مرزها به ویژه مرز چذابه از مراجعه به آن‌ها جلوگیری کنند، افزود: به توجه به رایزنی‌هایی که در حال انجام است امیدوار هستیم موافقت برای اعزام زائران به کربلا صورت بگیرد.

فرماندار دشت آزادگان به تاکید بر اینکه دولت عراق زمان مشخصی برای باز کردن مجدد مرز چذابه را تعیین نکرده است، گفت: تعدادی از زائران ما که نیم ساعت گذشته از مرز چذابه وارد عراق شده بودند، متاسفانه توسط عراقی‌ها به کشور بازگردانده شدند و اجازه ورود به آن‌ها داده نشد.

سیلاوی بیان کرد: تنها عراقی‌های موجود در ایران اجازه خروج از مرز چذابه را دارند و ایرانی‌هایی که در عراق هستند اجازه ورود به ایران را دارند.

فرماندار ویژه خرمشهر: مرز شلمچه از سوی دولت عراق بسته شد

نادر عمیدزاده فرماندار ویژه خرمشهر اظهار کرد: به دنبال ناآرامی‌های امروز کشور عراق، مرز شلمچه توسط دولت مرکزی این کشور بسته شد. بر همین اساس اکنون امکان تردد زائران از مرز شلمچه به قصد عتبات عالیات وجود ندارد.

فرماندار ویژه خرمشهر گفت: زائران تا اطلاع ثانوی به مرز شلمچه تردد نداشته باشند.

فرمانداری قصرشیرین: زوار عتبات فعلاً به مرز خسروی مراجعه نکنند

فرمانداری قصرشیرین با صدور اطلاعیه‌ای عنوان داشته که زوار عتبات فعلاً به این مرز مراجعه نداشته باشند. لازم به ذکر است که در حال حاضر هیچ زائر و مسافری در پایانه بین المللی مرز خسروی حضور ندارد و فعالیت این مرز به صورت کلی تعلیق شده است.

استانداری ایلام: مرز بین المللی مهران تا اطلاع ثانوی تعطیل می‌باشد

محمد صحرایی مدیر روابط‌ عمومی استانداری ایلام اظهار کرد: با توجه به تظاهرات و درگیری‌ها گسترده در کشور عراق منجر به وضعیت بحرانی و ناامنی در این کشور شده است. حضور گسترده زائرین به سمت مرز بین‌المللی مهران و ورود به کشور عراق برای اربعین در حال گسترش می‌باشد.

وی گفت: با توجه به شرایط پیش آمده مرز بین المللی مهران تا اطلاع ثانوی تعطیل می‌باشد و زائرین از هرگونه تردد به سمت مرز مهران خودداری کنند.

درخواست می‌شود، حدالامکان زائران تا اطلاع ثانوی به مرزها مراجعه نکنند و منتظر اطلاع رسانی باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, لغو پرواز‌های تهران بغداد تا اطلاع ثانوی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, فرماندار دشت آزادگان: مرز چذابه بسته است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, فرماندار ویژه خرمشهر: مرز شلمچه از سوی دولت عراق بسته شد,
,
,
,
,
,
, فرمانداری قصرشیرین: زوار عتبات فعلاً به مرز خسروی مراجعه نکنند,
,
,
,
, استانداری ایلام: مرز بین المللی مهران تا اطلاع ثانوی تعطیل می‌باشد,
,
,
,
,
,
,

منبع: فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه