مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان:
۱۰۲ هزار نفر از ساکنان سیستان و بلوچستان از طرحهای آبی هفته دولت بهرهمند شدند
علیرضا قاسمی گفت: با صرف هزینه ۴۴ میلیارد تومان، ۱۰۲ هزار نفر از طرحهای آبی هفته دولت در سیستان و بلوچستان بهرهمند شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در گفتوگو با عصرهامون بیان کرد: همزمان با هفته دولت سال ۱۴۰۱، ۴۸ شهر و روستای استان در قالب ۱۲ طرح، آبرسانی یا رفع تنش آبی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
وی جمعیت بهرهمند از این طرحها را ۱۰۲ هزار نفر اعلام و اضافه کرد: عمده طرحهایی که در این هفته به بهرهبرداری رسید، شامل اجرای خطوط انتقال و شبکه توزیع، حفر و تجهیز چاه و اصلاح و توسعه شبکههای توزیع شهری و روستایی بود که در ۱۰ شهرستان افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای تکمیل طرحهای هفته دولت بالغ بر ۴۴ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، گفت: این میزان اعتبار از منابع استانی، ملی، ردیفهای داخلی و تنش آبی تامین شده است.
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه