logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فراخوان جهانی نیسان برای 470هزار خودرو

فراخوان جهانی نیسان برای 470هزار خودرو
نیسان موتور برای حدود ۴۷۰ هزار خودروی اسپورت یوتیلیتی و سواری معمولی به دلیل احتمال نشت سوخت فراخوان جهانی داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا،  این خودروساز ژاپنی برای خودروهای مدل سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ به دلیل احتمال نصب نشدن صحیح حسگرهای فشار سوخت در زمان تولید فراخوان داد. بر اساس اسنادی که از سوی سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا منتشر شده است، این امر ممکن است به نشت تدریجی سوخت به دلیل حرارت و لرزش و افزایش خطر آتش سوزی منجر شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بر اساس گزارش رویترز، سخنگوی نیسان از وقوع هر گونه تصادف در ارتباط با این مشکل ابراز بی‌اطلاعی کرد. مدل‌های مشمول فراخوان شاسی بلند جک نیسان، اینفینیتی M۵۶، شاسی بلند QX۵ و ایفینیتی Q۷۰ و شاسی بلند QX۸۰ هستند. از میان خودروهای مشمول فراخوان حدود ۲۳۰ هزار خودرو در ژاپن، ۱۴۳ هزار دستگاه در آمریکای شمالی، ۲۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه در اروپا و ۷۱ هزار و ۵۰۰ دستگاه در خاورمیانه، چین، آمریکای لاتین، آفریقا و بازارهای دیگر هستند.

همچنین بر اساس گزارش دیگری که از سوی رویترز منتشر شد، نیسان آمریکای شمالی برای حل و فصل یک شکایت گروهی مربوط به خودروهایی که به دلیل یک قطعه الکتریکی معیوب، ترمز آنها به درستی کار نمی‌کرد، موافقت کرد به مشتریانش حداکثر ۸۰۰ دلار پرداخت کند.

این توافق شامل مالکان ۳۵۰ هزار مدل مختلف خودروهای نیسان می‌شود. همچنین نیسان موافقت کرده است با پرداخت ۳.۴۵ میلیون دلار هزینه حقوقی شاکیان برای این پرونده مخالفتی نداشته باشد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه