فرمانده سپاه تنگستان:

بسیج و بسیجیان برای آزادی بیت المقدس از چنگان اشغالگران لحظه شماری می کنند

بسیج و بسیجیان برای آزادی بیت المقدس از چنگان اشغالگران لحظه شماری می کنند
فرمانده سپاه تنگستان در جمع بسیجیان گردانهای واکنش سریع و در رزمایش الی بیت المقدس تنگستان گفت: بسیج برای آزادی قدس شریف لحظه شماری می کند وو بسیجیان برای خلق این رویداد مهم آماده و گوش به فرمان ولایتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنگستان نما، سرهنگ دوم پاسدار محمد علی ملاکی فرمانده سپاه تنگستان گفت: امروز بسیج تنگستان با داشتن چندین گردان بیت المقدس در بالاترین سطح آمادگی  برای مقابله با هر گونه تهدید آماده جانفشانی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما،,

وی گفت: رزمایش غرورآفرین الی بیت المقدس در حقیت بیعت ولایی با آرمان های شهدای والامقام و فرمانده معظم کل قوا است.

, .,

فرمانده سپاه ناحیه تنگستان گفت: ماموریت های سپاه و بسیج با توجه به نوع و ماهیت تهدیدات دشمنان برنامه ریزی و اجرا می شوند. لذا به منظور دفاع همه جانبه و دفاع از نظام اسلامی، سازمان بسیج مستضعفین رزمایش های متعددی را برنامه ریزی کرده است.

, .,

مهم ترین مأموریت امروز بسیج را می توان درمقابله با استکبارخلاصه کرد و به جرات گفت که در ما سر فصل و رأس مأموریت های شجره طیبه بسیج را ستیز با جهانخواران و به ویژه دشمن اصلی این انقلاب، امریکا می دانیم و برای این مهم همواره خود را آماده و مهیا می سازیم و چه بسا این رزمایش ها نیز در همین راستا ست.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه