اخبار داغ
  1. گسترش همکاری ایران و چین در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در دستور کار
  2. عضویت عراقچی و قاآنی در هیئت امنای بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس
  3. هشدار نارنجی برای گرد و غبار در تهران/ گروه‌های حساس از تردد غیرضروری پرهیز کنند
  4. تورنمنت بی‌خاصیت و پرحاشیه؛ مثل کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان!
  5. رییس قوه قضاییه دستاوردهای سفر به چین را تشریح کرد
  6. دولت موظف به رفع موانع رشد و شکوفایی زنان است/ جای بخش خصوصی و جامعه مدنی را نخواهیم گرفت
  7. گزارش «غریب آبادی» از حضور «اژه‌ای» در بیستمین اجلاس روسای قضایی سازمان همکاری شانگهای
  8. وزش باد شدید و رگبار در ارتفاعات/ لزوم اجتناب از دره‌نوردی و پروازهای تفریحی
  9. مردم از حداقل‌های درمانی محروم‌اند/ وزارت بهداشت نباید جلوی افزایش ظرفیت پزشکی را بگیرد
  10. شیعه جعفری؛ میراث ماندگار امام صادق(ع)
  11. شکست مفتضحانه آمریکا در طبس؛ آتش غرور ایران از دل طوفان شن
  12. عشق‌ ورزی از طريق صدا امری فطری است/ عشق به رادیو بازگشت به فطرت است
  13. تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعای مذاکره است
  14. پزشکیان ۸ اردیبهشت به باکو می‌رود
  15. اعترافات هولناک متجاوز کفتارصفت؛ از قربانی بودن در کودکی تا شکار کودکان بی‌گناه
  16. ماسک از دولت ترامپ می‌رود
  17. دولت لایحه مربوط به معاهده بین ایران و روسیه را به مجلس ارسال کند
  18. جمهوری آذربایجان و ایران پاره‌های یک پیکرند
  19. دیدار وزیر امور خارجه با معاون اول نخست‌وزیر چین
  20. درآمد اتاق بازرگانی، کجا هزینه می شود؟/ چگونه شفافیت به اتاق بازرگانی باز می‌گردد

مدیرعامل آبفای کهگیلویه‌وبویراحمد خبر داد؛

دولت سیزدهم به‌دنبال انقلاب آبی در کهگیلویه‌وبویراحمد

دولت سیزدهم به‌دنبال انقلاب آبی در کهگیلویه‌وبویراحمد
اسفندیار برخه با اظهار اینکه ۷۰درصد شبکه آب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد فرسوده است گفت: دولت سیزدهم به‌دنبال انقلاب در آب شرب استان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه بازدید معاون رئیس جمهور از طرح های عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج با اشاره به اینکه یکی از مشکلات موجود در استان بحث تنش آب و هدر روی آب در مرکز استان است به خبرنگار ما گفت: اصلاح و توسعه شبکه آب شهر یاسوج با اعتبار ۲۲۰ میلیارد تومان از مصوبات سفر هیات دولت سیزدهم به کهگیلویه و بویراحمد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

اسفندیار برخه با تاکید بر اینکه هم اکنون بالغ بر 10 پیمانکار در نقاط مختلف سطح شهر یاسوج در حال فعالیت هستند افزود: شبکه آب مرکز کهگیلویه و بویراحمد متعلق به ۴۰ سال پیش است و فرسودگی شبکه عامل مهمی در هدر رفت و تنش آبی این شهر است.

,

وی با اظهار بر اینکه انقلاب شبکه آبی در مرکز استان در دولت سیزدهم در حال انجام است گفت: کار انتقال آب در منطقه زیر تل و بلکوی یاسوج با لوله 3 اینج از گذشته انجام می شود که جمعیت هدف 5 هزار نفری را می توانست پاسخگ باشد در صورتی که نیاز آبی این مناطق برای 40 هزار نفر است.

,

مدیرعامل آبفا با بیان اینکه 70 درصد شبکه آب شهر یاسوج فرسوده است افزود: کار اصلاح شبکه آب این مناطق در حال انجام  و با جذب 100 درصدی  بخش اول اعتبارات سفر رئیس جمهوری به استان ۲۸ کیلومتر شبکه گذاری اجرا و ۲ هزار انشعاب هم وصل شده است.

,

برخه در خصوص پروژه های محرومیت‌زدایی آبرسانی، تصریح کرد: در ردیف محرومیت زدایی ۲۱۷ میلیارد تومان اعتبار بصورت نقد دریافت شد و آبرسانی به ۱۸۳ روستا با همکاری بسیج سازندگی در قالب طرح محرومیت زدایی در حال انجام است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه