logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  2. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  3. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  4. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  5. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  6. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  7. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  8. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  9. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  10. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  11. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  12. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  13. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  14. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  15. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  16. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  17. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  18. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  19. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  20. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران:

دشمن حتی یک قطره از آب های جمهوری اسلامی را نمی تواند تصرف کند

دشمن حتی یک قطره از آب های جمهوری اسلامی را نمی تواند تصرف کند
امیر دریادار ایرانی با اشاره به اینکه در نه جنگ تحمیلی و نه امروز دشمن نتوانست و نمی تواند یک قطره از مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران را تصرف کند گفت: نیروهای مسلح از جمله نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب است و همین عامل موفقیت این نیرو است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پنجمین یادواره ۵۶۵ شهید استان قم با محوریت نیروی دریایی که شامگاه سه شنبه ۱۲ مهر در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار شد اظهار داشت: همواره به یاد شهدا و خانواده شهدا هستیم و یادواره ها برای یک دورهمی و تجدید دیدار است.

وی بیان داشت: هر جا حضور شهید داشت  حتما فردای آن روز گشایش رخ می دهد همه شهدا عزیز هستند اما شهدای گمنام خاص هستند  بسیاری از شهدای نیروی دریایی هنوز به آغوش وطن باز نگشته اند، ان شاالله بتوانیم آورده ای از پیکر پاک شهدا برای خانواده های شهدای چشم انتظار داشته باشیم زیرا چشم انتظاری سخت است.

ایرانی ادامه داد: امروز  تنها ناوشکن جماران در دریاها نیست بلکه ۵ ناوشکن ایرانی  در روی دریا ها قرار دارد و حضور ما  فراتر از ۲۵۰۰ کیلومتر است.

وی تصریح کرد: حتما در حوزه اقتدار آفرینی نظام تلاش می کنیم امروز فرزندان ایران در حوزه دریایی تلاش می کنند و هرآنچه داریم به روز رسانی می کنیم از جمله ناوشکن جماران بسیار به روز و پیشرفته شده دو ناوشکن دیگر ما‌نیز از توانایی برخورد با هر تهدیدی برخوردار است امروز  آمادگی رزمی لازم را داریم.


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در بالاترین سطح هستند دشمنان وقتی مشاهده می کند در این سطح نمی توانند با ما مقابله کنند و یک قطره از آبها و یک ذره از خاک ما را دشمنان نمی تواند تصرف کنند به مسیرهای دیگر می روند جوانان هوشیار باشند و به فرامین رهبری معظم انقلاب توجه کنند هر کجا به فرامین رهبری بی توجهی شد آسیب دیدیم.

ایرانی ادامه داد: ایشان بارها در خصوص فضای مجازی هشدار دارند باید به فرامین رهبری گوش داد و عمل کرد امروز اگر نیروهای مسلح جمهوری موفق هستند به فرامین فرمانده کل گوا گوش می دهند امیدواریم همه جوانان نیز گوش به  فرمان فرمانده باشند تا کشتی به سلامت عبور کند.

وی تصریح کرد: امروز کسی نمی تواند بگوید مقصد کشتی جمهوری اسلامی ایران مشخص نیست اگر امروز به نائب امام زمان توجه نشود قطعا دچار خسران می شویم.


فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: در ایران اسلامی اقوام مختلف زندگی می کنند که مانند زنجیر به هم متصل هستند دشمن بداند با کارهای سخیف نمی تواند خدشه ای وارد کند جوانان کشور من که امروز دل  اقیانوس ها از هیچ چیزی هراس ندارند و از کنار دشمن عبور می کنند این مسیر را طی می کنند .


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا , ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه