logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی؛

اقدامات دولت در حوزه دیپلماسی امیدوارکننده است/ دولت رئیسی نمره قبولی در عبور از وضعیت کرونا و حضور در بلوک بندی سیاسی گرفت

اقدامات دولت در حوزه دیپلماسی امیدوارکننده است/ دولت رئیسی نمره قبولی در عبور از وضعیت کرونا و حضور در بلوک بندی سیاسی گرفت
رضایی گفت: در مدت حضور آقای رئیسی به خوبی در حوزه دیپلماسی عمومی و اعلام مواضع جمهوری اسلامی از یک سو و ارتباط با دولت‌های دیگر گام‌هایی برداشته شد که امیدوار کننده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با سپاس، ضمن اشاره به عملکرد دولت مردمی، اظهار کرد: پیرامون عملکرد دولت باید اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف دسته بندی کرد. برخی از رویکردهای دولت فراتر از انتظار و کاملاً مورد قبول است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

وی ادامه داد:  عبور از وضعیت کرونایی کشور، افزایش دیپلماسی اقتصادی کشور، ارتباط با همسایگان، حضور در بلوک بندی های جدید سیاسی مانند شانگهای و بریکس از جمله مواردی است که دولت توانسته است موفق عمل کند.

رضایی افزود: برخی از رویکردهای دولت هم رویکردهایی است که باید در سال‌های آینده ارتقا و بهبود یابد. حوزه شفافیت، پیوست رسانه‌ای، معیشت اقتصادی مردم و ... از جمله مواردی است که با وجود تلاش های دولت در برخی جاها نیاز به اصلاح و اقدامات آتی است.

نماینده دشتستان گفت: برخی از حوزه‌ها نیز نیازمند رویکرد انقلابی و تغییرات بنیادین در دولت است. ساختار اقتصادی کشور، بنیان‌های فرهنگی و ... از جمله مواردی است که نیازمند تغییر انقلابی و بنیادین است و دولت باید برای رفع مشکلات این حوزه ها باید یک رویکرد جهادی و انقلابی داشته باشد.

وی عنوان کرد: اگر بخواهم نسبت به دولت سابق به این دولت نمره دهیم قطعاً دولت سیزدهم نسبت به دولت خسته و فرتوت سابق نمره قابل توجهی می‌گیرد؛ اما با توجه به رویکرد انقلابی ما انتظار داریم که دولت گام‌های بلندتری جهت رفع مشکلات و معضلات جامعه بردارد.

رضایی بیان کرد: سفر آقای رئیسی به نیویورک با حضور در سازمان ملل متحد از چند جهت قابل تقدیر است بیانات صریح ایشان که به نوعی بیان گفتمان انقلاب اسلامی بود یک موضوع قابل تقدیر است.

نماینده دشتستان خاطرنشان کرد: از طرفی در مدت حضور آقای رئیسی به خوبی در حوزه دیپلماسی عمومی و اعلام مواضع جمهوری اسلامی از یک سو و ارتباط با دولت‌های دیگر گام‌هایی برداشته شد که امیدوار کننده است.

وی افزود: استان بوشهر و شهرستان دشتستان آنچنان که باید از مواهب حضور شرکت های نفتی دیگر شرکت‌های تولیدی درون استان بهره مند نشده اند. علت اعتراض های مکرر ما به این شرکت ها عدم اجرای مسئولیت های اجتماعی آنها در قبال استان بوشهر و شهرستان دشتستان است.

رضایی ادامه داد: از طرفی ما هم انتظار داریم که آنچه در سفر رئیس جمهور وعده داده شد امروز به مرحله اجرا در آید بخشی از مصوبات این سفر بر زمین مانده که نیازمند نگاه جدی دولت و مسئولین دولتی برای اجرای آن است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه