استاندار کردستان:
جهاد تبیین یعنی تفکیک بین اصل انقلاب و مشکلاتی که ضعف مدیریتی باعث آن شده است/ سکوت در جایی که باید در میدان باشیم و حرف بزنیم جایز نیست
زارعی کوشا گفت: جهاد تبیین به معنای توجیه ضعف من مدیر و سرپوش گذاشتن بر ضعف ها نیست بلکه به معنای تفکیک کردن اصل انقلاب و اموری است که به واسطه مدیریت ضعیف همچون افرادی مثل بنده عارض شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، اسماعیل زارعیکوشا یکشنبه شب در نشست علمای اهل سنت و اهل تشیع کردستان که به مناسبت آغاز هفته وحدت در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: نعمت انقلاب و وحدت بین همه اقوام و مذاهب اسلامی در کشور از برکات انقلاب اسلامی و تفکرات والای امام راحل و مقام معظم رهبری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,وی افزود: شکر این نعمت هم این است که از این وحدت محافظت کنیم و در مقابل افرادی که به فکر بر هم زدن این وحدت هستند بایستیم.
,استاندار کردستان اظهار کرد: امروز استان کردستان مظهر وحدت و برادری است. دلیل اینکه دشمنان روی استان متمرکز هستند و از هر بهانه ای به دنبال ایجاد آشوب هستند این است که وحدت را در منطقه بر نمی تابند.
,زارعی کوشا افزود: جایی مثل کردستان که شیعه و سنی، کرد و فارس و ترک در کنار هم زندگی می کنند، دشمنان از هر فرصتی استفاده می کنند که این اتحاد را بر هم زنند و تفرقه ایجاد کنند.
,وی خاطرنشان کرد: شناخت توطئهها و تحلیل درست شرایط تکلیف بزرگی است که بر عهده جامعه معزز روحانیت است
,زارعی کوشا افزود: جهاد تبیین به معنای توجیه ضعف من مدیر و سرپوش گذاشتن بر ضعف ها نیست بلکه به معنای تفکیک کردن اصل انقلاب و اموری است که به واسطه مدیریت ضعیف همچون افرادی مثل بنده عارض شده است.
,کردستان دومین استان کشور در شد اشتغالزایی شد
, کردستان دومین استان کشور در شد اشتغالزایی شد ,استاندار کردستان تصریح کرد: سکوت در جایی که باید در میدان باشیم و حرف بزنیم جایز نیست چرا که سکوت کردن به نوعی ترک فعل و نا شکری است.
,زارعی کوشا افزود: به مشکلات معیشتی مردم واقفیم اما همه توسعه و پیشرفت ها در بستر امنیت محقق می شود و دشمنان به خوبی می دانند که با ناامنی جامعه می توانند اقتصاد و معیشت مردم را فلج کنند.
,وی با بیان اینکه دشمن شرایطی را ایجاد کرده است که مجبوریم فرصتی را که برای باید صرف توسعه و پیشرفت استان کنیم، صرف حواشی کنیم، افزود: انتظار داریم که روحانیون به هر طریقی که می توانند روشنگری کنند.
,استاندار کردستان تصریح کرد: امروز شرایط یک جهش بزرگ اقتصادی و توسعه ای برای استان کردستان فراهم شده است و شاهد نگاه ویژه دولت به این استان هستیم.
,زارعی کوشا خاطرنشان کرد: بیشترین وقت مسئولان استان صرف جذب سرمایه گذار شده است و از ۳۳ هزار و ۵۰۰ شغل تعهد شده برای سال جاری تاکنون بیش از ۷۰ درصد را اجرایی کرده ایم و استان دوم کشور هستیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه