logo
چهارشنبه 29 مهر 1405 | چهارشنبه 21 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

روسیه شرکت «متا» را به فهرست سازمان های تروریستی اضافه کرد

روسیه شرکت «متا» را به فهرست سازمان های تروریستی اضافه کرد
روسیه شرکت «متا» که مالک شبکه های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام است را در فهرست سازمان های تروریستی و افراطی قرار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از المیادین، روسیه پلتفرم فناوری «متا» (Meta) که مالک شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام است را به فهرست سازمان‌های تروریستی و افراطی افزود.

بر اساس این گزارش، سرویس نظارت مالی فدرال روسیه امروز سه شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت «متا» که مالک شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام است را در فهرست سازمان‌های تروریستی و افراط گرا قرار داده است.

دادستانی کل روسیه در ۱۱ مارس گذشته از دادگاه خواست تا شرکت آمریکایی "متا" را به عنوان یک سازمان افراطی معرفی و فعالیت آن را در روسیه ممنوع کند.

پیش از آن، سرویس فدرال روسیه برای نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌ها تصمیم گرفت که شبکه فیس بوک در روسیه را در پاسخ به مسدود شدن حساب‌های اسپوتنیک و RT در اروپا توسط شرکت متا به طور کامل مسدود کند.

در آن زمان، سرویس اطلاع رسانی دادستان کل روسیه اعلام کرد: بر اساس قانون فدرال مخصوص مبارزه با فعالیت‌های افراطی، دفتر دادستانی کل فدراسیون روسیه درخواستی را به دادگاه ارسال کرد تا پلتفرم متا را به عنوان یک سازمان افراطی معرفی و فعالیت‌های آن را در قلمرو فدراسیون روسیه ممنوع کند.

این در حالی است که کمیته تحقیقات روسیه قبلاً پرونده‌ای را بر اساس دو ماده مرتبط با سیاست شرکت متا باز کرده بود که درخواست خشونت علیه نیروهای مسلح روسیه را مجاز می‌دانست. دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به این موضوع اعلام کرد که روسیه بررسی خواهد کرد که آیا فیس بوک و اینستاگرام اجازه درخواست خشونت علیه روس‌ها را داده‌اند یا خیر و در این صورت باید قاطعانه با فعالیت آنها برخورد شود.

گفتنی است که پلتفرم متا متعلق به «مارک زاکربرگ» یک شرکت فناوری چند ملیتی آمریکایی مستقر در «منلو پارک» کالیفرنیا است. این شرکت مالک فیس بوک، اینستاگرام، واتس آپ و سایر خدمات و محصولات الکترونیکی است. روسیه در ماه آوریل گذشته تحریم‌هایی را علیه مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا اعمال کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه