logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

امام جمعه بانه:

علمای دین با نفوذ عقاید انحرافی در جامعه مقابله کنند

علمای دین با نفوذ عقاید انحرافی در جامعه مقابله کنند
امام جمعه بانه بر مقابله علمای دین با گسترش افکار انحرافی و بدعت در جامعه تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آرباباخبر، ماموستا عبدالله حیدری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بانه که در مسجد جامع این شهر اقامه شد با اشاره به اقدامات هدفدار در زمینه وارد کردن عقاید انحرافی در دین اظهار داشت: امروزه شاهد هستیم که دشمنان اسلام  تحت عنوان اسلام زمینه  نفوذ خرافات و بدعت‌ها را دربین آحاد جامعه بویژه نسل جوان فراهم آورده اند.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات برنامه ریزی شده و هدفدار می باشد افزود: کفار و دشمنان اسلام که اسرائیل و آمریکا در راس آنها قرار دارند افکار خرافی و غلط خود را که بسیار هم خطرناک و هوشمندانه طرح ریزی شده است به خورد جوانان می دهند.

, به نقل از آرباباخبر، ماموستا عبدالله حیدری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بانه که در مسجد جامع این شهر اقامه شد با اشاره به اقدامات هدفدار در زمینه وارد کردن عقاید انحرافی در دین اظهار داشت: امروزه شاهد هستیم که دشمنان اسلام  تحت عنوان اسلام زمینه  نفوذ خرافات و بدعت‌ها را دربین آحاد جامعه بویژه نسل جوان فراهم آورده اند.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات برنامه ریزی شده و هدفدار می باشد افزود: کفار و دشمنان اسلام که اسرائیل و آمریکا در راس آنها قرار دارند افکار خرافی و غلط خود را که بسیار هم خطرناک و هوشمندانه طرح ریزی شده است به خورد جوانان می دهند.
, آرباباخبر،,
,
,

حیدری بالابردن سطح آگاهی مردم و جوانان در راستای مقابله با این انحرافات را از وظایف مهم عالمان و دینداران دانست و گفت: عالمان دینی با رصد کردن این اقدامات نباید اجازه عرض اندام به این گروه را که از عوامل دشمن می باشند داده و بایستی آنها را در نطفه خفه کنند.
امام جمعه بانه شعار «تنها قرآن برای هدایت انسان کافی است» را یکی از این عقاید غلط عنوان کرد و خاطرنشان نمود: این شعار کاملا پوچ و بدون اساس می باشد و طبق آموزه های دینی ما که در احادیث و یا به نقل قول از عالمان بزرگ دین آمده است توجه به احادیث و سیره نبی اکرم(ص) در کنار قرآن موجب سعادت مسلمانان می شود.

, حیدری , بالابردن سطح آگاهی مردم و جوانان در راستای مقابله با این انحرافات , را از وظایف مهم عالمان و دینداران دانست و گفت: عالمان دینی با رصد کردن این اقدامات نباید اجازه عرض اندام به این گروه را که از عوامل دشمن می باشند داده و بایستی آنها را در نطفه خفه کنند.,
, ا, ا, مام جمعه بانه شعار «تنها قرآن برای هدایت انسان کافی است» را یکی از این عقاید غلط عنوان کرد و خاطرنشان نمود: این شعار کاملا پوچ و بدون اساس می باشد و طبق آموزه های دینی ما که در احادیث و یا به نقل قول از عالمان بزرگ دین آمده است توجه به احادیث و سیره نبی اکرم(ص) در کنار قرآن موجب سعادت مسلمانان می شود. ,

وی تصریح کرد: غالب  این عقاید و نظرات از سوی افراد غیر متخصص در حوزه دین صادر می شود که صلاحیت اظهار نظر در این حوزه ها را ندارند و متاسفانه برخی از مردم و افراد جامعه نیز تحت تاثیر فضای شک آلودی که این قشر ایجاد کرده اند قرار می گیرند.
حیدری گفت: با توجه به خلقت و فطرت خدادی، توجه و گرایش به نیکی و دوری از گناهان در ذات هر انسانی دارد و ما باید با ایمان به خدا و انجام اعمال خیرخواهانه و نیک این قدرت بالقوه را تقویت کنیم.

, وی تصریح کرد: غالب  این عقاید و نظرات از سوی افراد غیر متخصص در حوزه دین صادر می شود که صلاحیت اظهار نظر در این حوزه ها را ندارند و متاسفانه برخی از مردم و افراد جامعه نیز تحت تاثیر فضای شک آلودی که این قشر ایجاد کرده اند قرار می گیرند.
حیدری گفت: با توجه به خلقت و فطرت خدادی، توجه و گرایش به نیکی و دوری از گناهان در ذات هر انسانی دارد و ما باید با ایمان به خدا و انجام اعمال خیرخواهانه و نیک این قدرت بالقوه را تقویت کنیم.
,
,

انتهای پیام/ص

, انتهای پیام/ص]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه