logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در نیمه نخست سالجاری صورت گرفت؛

جابجایی نزدیک به ۳ میلیون تن کالا در سیستان و بلوچستان

جابجایی نزدیک به ۳ میلیون تن کالا در سیستان و بلوچستان
تیمور باقری، معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از جابجایی ۲میلیون‌و ۶۴هزار و۴۹۸ تن کالا در نیمه نخست سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیمور باقری در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: ۲میلیون‌و ۶۴هزار و۴۹۸ تن کالا درقالب ۱۲۴ هزارو۱۶۳سفر باری طی ۶ماهه نخست سالجاری توسط ناوگان باری دراین استان جابه جا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , عصرهامون,  ,

وی افزود: از این میزان جابجایی کالا، یک میلیون و۶۸۳ هزار و ۴۹۶تن کالا درون استانی و۳۸۱ هزار و۲تن کالا، برون استانی بوده است.

این مسئول، مصالح ساختمانی، سیمان، فرآورده های نفتی، برنج و آرد را از جمله کالاهای جابجا شده در استان در این مدت ذکر کرد و گفت: حمل کالا و مایحتاج عمومی مردم از اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان است.

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: بیشترین سهم‌ تناژ صورت گرفته با ۶۲ درصد به شهرستان زاهدان اختصاص دارد.

باقری با قدردانی از تلاش های شبانه روزی و بی وقفه رانندگان سخت کوش و فعالان حوزه حمل و نقل جاده ای در دوران کرونا در جهت تامین مایحتاج روزانه مردم ادامه داد:۳ پایانه عمومی بار ، ۶۹ شرکت حمل و نقل کالا و بیش از ۸هزار راننده پرتلاش در بخش حمل و نقل کالا  فعالیت می کنند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه