۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در سنندج امحا شد/ ۸۰۰ معتاد متجاهر تحویل مراکز ترک اعتیاد در استان شدند
مراسم امحای ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر با حضور استاندار کردستان و فرمانده انتظامی کردستان در سنندج برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، مراسم امحای ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر با حضور استاندار کردستان و فرمانده انتظامی کردستان در سنندج برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,🔹فرمانده انتظامی کردستان روز یکشنبه در این مراسم اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۸۵۶ کیلوگرم انواع مخدر در استان کشف شده و در همین رابطه یک هزار و ۹۰۰ نفر عمده و خرده فروش هم دستگیر شدند.
,سردار آزادی با اشاره به کشف چهار هزار و ۶۰۰ حبه قرص روان گردان در طول سال جاری، افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۸۰۰ معتاد متجاهر نیز تحویل مراکز ترک اعتیاد در استان شدند.
,وی به نبود مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ در استان اشاره و اضافه کرد: با پیگیری های صورت گرفته، مجوز احداث این مرکز دریافت و زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع توسط شهرداری در نظر گرفته شده است.
,فرمانده انتظامی کردستان میران پیشرفت این مرکز را ۹۰ درصد اعلام کرد و ادامه داد: در مرحله اول بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای تجهیز این مرکز تخصیص یافته است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه