اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا

برگزاری ۲۶ برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در ۲۱۱۰ مدرسه/پویش «یک ایران کنار آرتین» آغاز شد

برگزاری ۲۶ برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در ۲۱۱۰ مدرسه/پویش «یک ایران کنار آرتین» آغاز شد
محمد جعفری از برگزاری ۲۶ عنوان برنامه در سطح دو هزار و ۱۱۰ مدرسه در هفته بسیج دانش آموزی در مازندران خبر داد و گفت:حماسه‌های ۴۴ ساله انقلاب و پخش مستند در مدارس و اکران مستند‌های پیشرفت از برنامه‌ها به شمار می‌آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد جعفری صبح امروز در نشست خبری هفته بسیج دانش آموزی با اصحاب رسانه، ضمن محکومیت حادثه تروریستی شاهچراغ، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با دستاورد‌های عظیم که غرب درصدد سیاه نمایی آن است نباید جولانگاه دشمنان قسم خورده باشد، گفت: غرب ادعای حقوق بشر دارد، اما ادعای آن پوشالی است چرا که برخی از دارو‌ها را برای مردم و بیماران تحریم کرده است.

جعفری با بیان اینکه دشمن از هر رخنه‌ای برای ضربه زدن به ملت ایران استفاده میکند، افزود:این خون‌ها کشور را مقاوم‌تر  و روند حرکت ایران به سمت قله‌های پیشرفت را تسریع می‌کند.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا در ادامه با گرامیداشت یک هزار ۷۱۰ شهید دانش آموز استان مازندران، خاطرنشان کرد: باید برای تبیین و سبک زندگی شهدای دانش آموز تلاش بیشتری کرد.

جعفری با اشاره به هشتم آبان ماه سالروز شهادت حسین فهمیده، اضافه کرد:محوریت برنامه‌های ما با محوریت سه شهید حرم شاهچراغ برنامه ریزی شده است.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا در ادامه از برگزاری ۲۶ عنوان برنامه در سطح دو هزار و ۱۱۰ مدرسه در هفته بسیج دانش آموزی خبر داد و خاطرنشان کرد:حماسه‌های ۴۴ ساله انقلاب و پخش مستند در مدارس و اکران مستند‌های پیشرفت از برنامه‌ها به شمار می‌آید.

 جعفری از برگزاری یادواره سه شهید دانش آموز جنایت تروریستی حادثه شاهچراغ در سراسر استان هم خبرداد و گفت: قرائت بیانیه، مجمع عالی نخبگان بسیج داش آموزی، لیگ سرود و پویش «یک ایران کنار آرتین» از دیگر برنامه‌هاست.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا به پویش «همه با هم به احترام ایران» که در سطح ۱۸۰۰ مدرسه انجام شده است، اشاره و خاطرنشان کرد:گلستان گردی شهدا در مدارس ابتدایی در هفته بسیج دانش آموزی برگزار خواهد شد.

جعفری بیان اینکه  ۶۹۰ کلاس درس و ۳۸۰ مدرسه برنامه تبیینی تحت عنوان پاتوق گفتگو برگزار شده است، گفت:در برنامه‌های بزرگداشت سیزده آبان، روایتگر حماسه و پیشرفت خواهیم بود.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا به یکی از محور‌های مهم برنامه ریزی شده در سال جاری  هم اشاره کرد و گفت: ایجاد میدان‌های متعدد اردو‌های جمعی و مدرسه‌ای برای دانش آموزان از رویکرد‌های سازمان است.

جعفری ار راه اندازی اردو‌های راهیان پیشرفت در مازندران خبر داد و افزود: قریب به ۱۶۰۰ نخبگان دانش اموزی با امکان علمی در قالب راهیان پیشرفت آشنا شدند و این ادامه دارد.

به گفته مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا ۳ هزار دانش آموز در طرح یاروان ولایت شرکت داشتند تا ظرفت‌های دانش اموز انقلابی شناخته شود.

جعفری در ادامه با اشاره به اینکه تشکل بسیج دانش آموزی با ۲۳۰ هزار دانش آموز بزرگترین تشکل در استان است، گفت: یک هزار مربی در متوسطه اول و دوم که ماموریت آن‌ها هدایت و جهت دهی دانش آموزان به آرمان‌های انقلاب است، در مدارس هستند.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه کربلا از برگزاری اردوی جهادی برای دانش آموزان در تابستان امسال و فعالیت ۱۲۰ گروه جهادی خبر داد و  اضافه کرد: مرمت و رنگ آمیزی مدارس توسط دانش آموزان انجام شد.

جعفری در ادامه با بیان اینکه ۱۰هزار و ۴۰۰بسته لوازم التحریر در استان به نیت شهدای مازندران، بین دانش اموزان توزیع شده است، خاطرنشان کرد:به نیت ۱۰هزار و ۴۰۰شهید استان تهیه البسه گرم برای بین دانش آموزان محروم را در دستور کار داریم.

جعفری با بیان اینکه از استان مازندران چهار دانش آموز نخبه در دیدار دانش آموزان کشور با رهبر معظم انقلاب حضور خواهند داشت، یادآورشد: بعد از هفته بسیج دانش آموزی اردو‌های جهادی علمی را در مناطق محروم و کم برخوردار استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه