logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

قالیباف:

برخی دولت‌های منطقه به دنبال ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی هستند

برخی دولت‌های منطقه به دنبال ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی هستند
رئیس مجلس گفت: ما همیشه به دنبال این بوده‌ایم که کشورهای اسلامی با یکدیگر یکپارچه و متحد باشند، اما برخی دولت‌های منطقه با دخالت‌های خارجی، به دنبال ایجاد اختلاف در منطقه و بین کشورهای اسلامی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار «هیفاء جمعه»، نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران و هیئت همراه با اشاره به سابقه روابط جمهوری اسلامی ایران و سوریه، گفت: مراودات ایران و سوریه در سطح دولت و پارلمان‌ها در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی روابطی نزدیک و با سابقه است.

قالیباف با تأکید بر اهمیت جبهه مقاومت برای جمهوری اسلامی ایران، به اراده جمهوری اسلامی ایران بر اتحاد کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: ما همیشه به دنبال این بوده‌ایم که کشورهای اسلامی با یکدیگر یکپارچه و متحد باشند، اما برخی از دولت‌های منطقه با دخالت‌های خارجی به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اختلاف در منطقه و بین کشورهای اسلامی هستند.

وی با اشاره به لزوم تقویت بخش‌های خصوصی دو کشور برای ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی، ابراز امیدواری کرد سفر هیئت پارلمانی سوریه به ایران بتواند در توسعه همکاری‌های اقتصادی به ویژه رفع موانع از پیش پای بخش‌های خصوصی دو کشور اثربخش باشد.

در این دیدار، «هیفاء جمعه»، نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران، گفت: از طرف خود و گروه دوستی از مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی ایران قدردانی و تشکر می‌کنیم و سلام گرم رئیس مجلس خلق سوریه را به شما و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌دارم و آرزو می‌کنم که شاهد شکوفایی، رشد، پیشرفت و توسعه بیشتر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها باشیم.

وی با تقدیر از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران در کمک به مردم سوریه برای مبارزه با تروریسم و بیرون راندن داعش، افزود: خون جوانان شما و ما در سوریه درهم آمیخته شد و در رأس این شهدا، شهید سپهبد سلیمانی بود که به نماد شجاعت و فداکاری برای جوانان ما تبدیل شد.

«هیفاء جمعه» با اشاره به عمق روابط جمهوری اسلامی ایران و سوریه خاطرنشان کرد: ما یک دشمن مشترک داریم و آن رژیم صهیونیستی و امپریالیسم جهانی است، اما بی‌شک در این مسیر می‌خواهیم روابط اقتصادی دو کشور نیز به سطح روابط سیاسی برسد و بتوانیم به پیشرفت و توسعه دوجانبه دست یابیم.

 نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران با اشاره به بازدید هیأت پارلمانی سوریه از نمایشگاه نوآوری‌های جمهوری اسلامی ایران، گفت: من و همکارانم امروز از نمایشگاه نوآوری بازدید کرده و از دستاوردهای خیره‌کننده جمهوری اسلامی ایران در حوزه پزشکی شگفت‌زده شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه