مسئول برگزاری جشنواره:
هنر بانوان در جشنواره پخت و پند در هیچ رستورانی یافت نمیشود
غلامی گفت: بانوان با پخت بیش از ۲۰ نوع آش از اقوام مختلف در جشنواره پخت و پند شرکت کردند و این مهم ظرفیت بیبدیلی است که در رستورانها یافت نمیشود.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا غلامی مسئول برگزاری برنامه در گفتوگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: جشنواره آش های محلی در کرج با حضور جمعی از بانوان برگزار شد.
,
شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
تیتریک,
وی ادامه داد: بانوان با پخت بیش از ۲۰ نوع آش از اقوام مختلف در این جشنواره شرکت کردند و این مهم ظرفیت بی بدیلی است که در رستورانها یافت نمی شود.
غلامی افزود: این جشنواره به مناسبت البرز قوی در استان برگزار شد و نشان داد بانوان البرزی ظرفیت بی بدیلی در پخت غذاها و آش های مختلف و متنوع دارند.
,
,
,
,
,
,
,
,
این مسئول تصریح کرد: این ظرفیت در البرز وجود دارد که مسابقات آشپزی بین بانوان در سطح استان به صورت گسترده برگزار شود.
وی گفت: باید از ظرفیت جشنواره پخت و پند در جهت تجاری سازی ایده ها بهره گرفت و بانوان در این بین نقش بی بدیلی دارند.
,
,
,
,
,
,
,
,
غلامی ادامه داد: این جشنواره با هدف افزایش نشاط اجتماعی در استان برگزار شد اما استعدادهایی از حوزه بانوان در این جشنواره شناسایی شدند که باید بر روی آنها سرمایه گذاری کرد.
این مسئول افزود: می توانیم با شناسایی آش های برگزیده جشنواره، این آش ها را به عنوان یک برند غذایی در استان ثبت کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
به اشتراک گذاری این مطلب!
ارسال دیدگاه