logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور:

آزادی بیش از ۴هزار زندانی جرایم غیرعمد در ۸ ماهه امسال/ اصفهان جزء استانهای برتر در آزادی زندانیان قرار دارد

آزادی بیش از ۴هزار زندانی جرایم غیرعمد در ۸ ماهه امسال/ اصفهان جزء استانهای برتر در آزادی زندانیان قرار دارد
رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور گفت: از ششم فروردین تا پایان آبان ماه، خیرین خداجو با اهدای کمک‌های نقدی خود زمینه آزادی 4744 زندانی بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیات غیرعمد را با رقم بدهی بالغ بر 28 هزار میلیارد ریال فراهم نموده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ستاد دیه کشور، سید اسدالله جولایی رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور با اعلام این خبر گفت: از ششم فروردین تا پایان آبان ماه، خیرین خداجو با اهدای کمک‌های نقدی خود زمینه آزادی 4744 زندانی بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیات غیرعمد (حوادث کارگاهی یا سوانح رانندگی) را با رقم بدهی بالغ بر 28 هزار میلیارد ریال فراهم نموده‌اند.


وی با تفکیک جرایم زندانیان حمایت شده افزود: زندانیان بدهکار چک و سفته با 3131 پرونده، بیشترین طیف محبوسان را به خود اختصاص داده و در مقابل بدهکاران دیه ناشی از تصادفات رانندگی تنها با 27 پرونده، کمترین مددجو را داشته‌اند.

وی استان اصفهان را با آزادی 533 زندانی جرایم غیرعمد، در ردیف استان‌های برتر در حوزه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد معرفی کرد و گفت: در جدول آزادی‌ها آذربایجان شرقی با فراهم نمودن زمینه آزادی 310 محبوس واجد شرایط در رتبه دوم و خراسان‌رضوی با استخلاص 280 زندانی نیازمند در ردیف سوم قرار گرفته‌اند.

موسس و رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور با تقدیر از همیاری قضات در قبولی دادخواست‌های اعسار یا درخواست تعدیل اقساط اظهار کرد: در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ها 55 درصد از بدهی 28 هزار و 76 میلیارد ریالی زندانیان رها یافته در سال‌جاری، با ثبت دادخواست اعسار مطلق یا اعسار به تقسیط، این رقم از اصل بدهی‌ کسر شده است.

وی بیان کرد: پس از حمایت محاکم ذیصلاح در قبولی دادخواست‌ای اعسار، قابل تامل است اولیاءدم و طلبکاران خصوصی با چشم‌پوشی از کل یا بخشی از بدهی، بیشترین نقش را در مختومه نمودن پرونده‌ زندانیان جرایم غیرعمد داشتند. به نحوی که در رسیدگی به پرونده چهار هزار و 744 زندانی آزاد شده در هشت ماهه نخست سال، شکات با گذشت 30 درصدی از مطالبات حقه خود رقمی معادل هشت هزار و 488 میلیارد ریال را با نیت تسریع در روند آزادی بدهکاران گرفتار بندریال ندید گرفته‌اند.

وی با اشاره به آسیب‌های ناشی از مجازات حبس در قبال بانوان گفت: محاکم قضایی در شرایط فعلی بدلیل هزینه‌های سنگین مالی و معنوی برای نظام، یک خانم بدهکار را که هیچ سوء سابقه‌ای در پرونده ندارد به صرف بدهی راهی حبس نمی‌کنند! اساسا کسی که صرفا بدهکار است و تبهکار و بزهکار نیست روانه بند نمی‌شود مگر به دلیل پیچیدگی یک پرونده، عدم صدور حکم قطعی یا بیشتر به جهت ارقام سنگین محکوم‌ٌ‌به! از همین رو ستاد دیه با اشراف به آثار سوء اجتماعی و صد البته عواقب تلخ روانی در قبال محبوسان جامعه با اطلاع دقیق از دامنه‌های تخریبی حبس یک زن، فارع از این که آن بانو متأهل یا مجرد باشد، نسبت به شناسایی و آزادی مددجویان مذکور اقدام می‌نماید تا به سهم خود از جبران آسیب‌های بعضا جبران ناپذیر پیشگیری نماید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

زندان جای مادران نیست

,

جولایی ادامه داد: ستاد دیه به بهانه مناسبت‌های مختلف ملی یا مذهبی، با راه‌اندازی پویش‌های مردمی و با تکیه بر شعارهایی دایر بر این که «زندان جای مادران نیست» و «اعمال مجازات‌های جایگزین حبس در قبال بانوان در بند الزامی است» به حمایت از این قشر پرداخته و در همین راستا از ابتدای سال، علی‌رغم بدهی سنگین این مددجویان نسبت به آزادی 230 خانم از سطح استان‌ها اقدام نموده است که سهم استان‌های فارس و اصفهان، به ترتیب با فراهم نمودن زمینه آزادی 25 خانم سرپرست خانواده پررنگ‌تر بوده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه