استاندار گلستان تاکید کرد؛
لزوم اهتمام ویژه برای تکمیل واحدهای باقیمانده مسکن مهر گلستان
استاندار گلستان بر لزوم اهتمام ویژه برای تکمیل واحدهای باقیمانده مسکن مهر گلستان تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما؛ علی محمدزنگانه در جلسه شورای مسکن استان اظهار کرد: در اولین فرصت جلسه شورای فرعی مسکن همراه با شورای بانکها برگزار می شود و بانکها ظرف مدت زمانی مشخص باید برش استانی و سهم استانی بانک متبوع خویش را در نهضت ملی مسکن اعلام کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,استاندار گلستان ادامه داد: باید با اهتمام ویژه بخش باقی مانده مسکن مهر را به اتمام برسانیم و در اولین گام مجموعه ۶۰۰ واحدی کردکوی می تواند با همکاری بنیاد مسکن اجرایی شود.
,زنگانه تاکید کرد: تامین زمین جهت ساخت نهضت ملی مسکن حق مردم است و ما از این حق نمی گذریم و در البته تا کنون نگرانیهای زیادی برای تامین زمین بود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از زمین مورد نیاز تامین شده و امیدواریم در ماههای باقیمانده سال جاری سرعت اجرای نهضت ملی مسکن بهبود یابد
,وی خاطرنشان کرد: باید شاخص رتبه بندی شهرستان ها در حوزه مسکن روستایی، شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر استخراج شود و در هر یک از جلسات شورای مسکن مورد بررسی قرار گیرد و بازخورد های آن در ارزیابی ها مورد توجه واقع شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه