logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

غنی سازی ۶۰ درصدی اورانیوم، برای مقاصد پزشکی است

غنی سازی ۶۰ درصدی اورانیوم، برای مقاصد پزشکی است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: پس از تصویب قطعنامه در شورای حکام، کشورمان اقداماتی را برای مقابله با این حرکت سیاسی کشور‌های غربی طراحی کرد که تقویت توان غنی سازی و رسیدن به ظرفیت ۶۰ درصد از جمله این اقدامات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خانه ملت، ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: پس از تصویب قطعنامه در شورای حکام، کشورمان اقداماتی را برای مقابله با این حرکت سیاسی کشور‌های غربی طراحی کرد که تقویت توان غنی سازی و رسیدن به ظرفیت ۶۰ درصد از جمله این اقدامات است.

ما دو آبشار جدید را نیز در فوردو و نطنز فعال کردیم.عمویی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای غنی سازی از سانتریفیوژ نسل جدید بهره گرفته و این اقدامات با حضور ناظران آژانس صورت گرفته و گزارش آن در اختیار آژانس بین المللی است، افزود: اقدامات کشورمان مورد تایید قرار گرفته است. واقعیت این است که ما غنی‌سازی ۶۰ درصد را برای رسیدن به ماده مولیبدن که مورد استفاده در رادیو دارو است، هدف گذاری کردیم و در حال ذخیره‌سازی نیاز داخلی هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه توان هسته‌ای جمهوری اسلامی بدون وابستگی خارجی قابلیت ارتقا دارد، گفت: غربی‌ها بدانند اگر طرف‌های خارجی به تعهدات خود پایبند نباشند، ما نیز لزومی به اعمال محدودیت در برنامه هسته‌ای خود نمی‌بینیم. محدودیت در برنامه هسته‌ای به صورت موقت در چارچوب برجام پذیرفته شده بود در مقابل شرط رفع تحریم ها.

,

عموئی همچنین گفت: بدون رفع تحریم ها، جمهوری اسلامی برنامه هسته‌ای خود را بدون محدودیت مورد نظر طرف خارجی پیگیری می‌کند. براساس قانون اقدام راهبردی تاکید شده در هر سطحی که نیاز صلح آمیز برنامه هسته‌ای کشورمان باشد، سازمان انرژی هسته‌ موظف به غنی‌سازی است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه