logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  2. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  3. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  4. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  5. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  6. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  7. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  8. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  9. گسست میان ادعا و واقعیت
  10. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  11. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  12. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  13. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  14. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  15. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  16. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  17. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  18. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  19. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  20. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها

وزیر آموزش و پرورش:

دیپلماسی آموزشی در مازندران تدوین می‌شود/ افزایش رشته‌ها در دانشگاه فرهنگیان

دیپلماسی آموزشی در مازندران تدوین می‌شود/ افزایش رشته‌ها در دانشگاه فرهنگیان
نوری گفت: برنامه دیپلماسی آموزشی آموزش و پرورش در مازندران تا ۱۵ روز آینده تدوین خواهد شد و این اقدام کشوری و برای طرح‌های بین‌المللی پژوهشی گرد هم می‌آیند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ یوسف نوری در سفر یک‌روزه خود به مازندران سه شنبه شب از پروژه‌های نیمه‌کاره شهرستان آمل  بازدید کرد و در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: کیفیت آموزشی استان در جایگاه خوبی است و باید  مورد توجه مسولین قرار گیرد، برای تحقق این امر برنامه ویژه‌ای داریم.
وی با بیان اینکه مازندران ظرفیت خوبی در اجرای طرح های آموزشی و پژوهشی دارد، عنوان کرد: برنامه دیپلماسی آموزشی آموزش و پرورش در مازندران تا ۱۵ روز آینده تدوین خواهد شد این اقدام کشوری و برای طرح های بین المللی پژوهشی گرد هم خواهند آمد.
وزیر آموزش و پرورش دانشگاههای فرهنگیان را در اولویت خواند و اظهار کرد: مباحث تربیتی در اولویت دانشگاه فرهنگیان است، البته برای افزایش رشته برنامه های در این دانشگاه در دست بررسی است.
وی  درخصوص زیرساخت مدارس در آمل، اظهار کرد:  آمل یکی از شهرستان های خوش نام است، سه پروژه نیمه کاره بازدید انجام شد، مدرسه ابن سینا تقریبا تا دهه فجر تمام خواهد شد شود تا زودتر از این ظرفیت استفاده شود.
نوری ادامه داد: مدرسه صفایی است تا پایان خردادماه به اتمام خواهد رسید، مدرسه 12 کلاسه انقلاب نیز که به ساخت دهه چهل می‌رسد باید از زیربنا ساخته شود.
وزیر آموزش و پرورش برای بازدید طرح های عمرانی و اموزشی در قالب سفر یک روزه به مازندران سفر کرد و در یادواره 100 شهید در روستای کمانگرکلای هرازپی آمل سخنرانی کرد.
در این بازدید سید محمود حسینی پور استاندار مازندران به اتفاق  نماینده شهرستان آمل در مجلس، فرماندار شهرستان آمل و کمالی مدیر کل آموزش و پرورش استان حضور داشتند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه