logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه خبر داد؛

کاهش ۹۲ درصدی آتش‌سوزی در مراتع شهرستان کرمانشاه

کاهش ۹۲ درصدی آتش‌سوزی در مراتع شهرستان کرمانشاه
شهاب شیرزادی از کاهش ۹۲ درصدی آتش‌سوزی در مراتع و جنگلهای شهرستان کرمانشاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهاب شیرزادی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، از کاهش 92 درصدی آتش‌سوزی در مراتع و جنگلهای شهرستان کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: ایجاد فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب در این زمینه منجر به کاهش موارد آتش سوزی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه امسال موردی از آتش‌سوزی در سطح وسیع نداشتیم، افزود: از ابتدای سال تاکنون 4 یا 5 مورد آتش سوزی جزیی گزارش شده که توسط نیروهای محلی اطفا شده است.
وی علت کاهش حریق در منابع طبیعی را تشدید اقدامات حفاظتی، انجام اقدامات پیشگیرانه، بهره‌گیری از تجهیزات و امکانات اطفای حریق و پایش مستمر عرصه‌های منابع طبیعی بوسیله جنگلبانان و نیروهای دیده بان مردمی در منطقه ذکر کرد.
شیرزادی با اشاره به اینکه اغلب موارد آتش سوزی‌هایی که رخ می‌دهد عامل و ریشه انسانی دارد، گفت: با آموزش، فرهنگ سازی لازم و اطلاع رسانی مناسب دراین زمینه و تشدید گشت های نظارتی و ازسوی دیگر تجهیز روستاهای هدف و ایجاد پایگاه های مردمی اطفا حریق، این موارد کاهش چشمگیری خواهد داشت.
این مسئول یادآوری کرد: در مناطق بحرانی شهرستان کرمانشاه برای مقابله با حریق احتمالی هر ساله در سطح مراتع روستا با تعداد 38 نفر قرارداد معین منعقد می شود که تا فصل بارندگی با اداره منابع طبیعی همکاری دارند و آماده باش هستند.
وی در پایان از همکاری دستگاه قضایی، عوامل نظامی و انتظامی، دستگاههای متولی، رسانه ها، تلاشهای خستگی ناپذیر نیروهای بسیجی و امدادی در امر پیشگیری از حریق و نیز حضور در عملیات‌های مهار آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های منابع طبیعی قدر دانی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد،,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه